0:1
(0:0)
56. J. Folk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj vršku tabulky těsně ovládla Tlučná


Branky


56. J. Folk
9

Velmi vyrovnaný duel si pro nás připravily celky z horních pater tabulky. Mrákov na svém hřišti uvítal Tlučnou, které náleží celkové druhé místo tabulky. Utkání nakonec zvládla lépe hostující Tlučná, která dokázala udržet hubený náskok z úvodu druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

45 minut bez branky

První půle byla z celkového pohledu velmi opatrnou záležitostí, která ani na jedné straně nepřinesla jednoznačnou příležitost k zakončení. Obrany velmi dobře fungovaly, v nejhorším případě úspěšně zasáhl jeden z golmanů. A tak jako varování, že toto utkání bude ještě zajímavé, můžeme považovat žlutou kartu pro Martina Seidla ve čtyřiadvacáté minutě.

Úvod rychlý, závěr tvrdý

Tlučná ale do druhé půle vstoupila o poznání aktivněji, a tak se přece jen dostala v šestapadesáté minutě do vedení. Prosadil se Jan Folk, a byla to jediná branka utkání.

Mrákov ale utkání nezabalil, a snažil se o vyrovnávací branku, a s touto snahou se vázalo i celkové zostření hry. V závěru utkání padly v rozmezí dvou minut tři žluté karty pro domácí celek.

Nic to ale nezměnilo na faktu, že se Tlučné podařilo ubránit velmi těsný výsledek 0:1.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - V. Duffek [-] , V. März [-] (70. R. Szabó [-] ) , J. Čácha [-] , P. Vondraš [-] - V. Rada [-] (60. T. Skácel [-] ) , A. Karas [-] , J. Dufek [-] , V. Krch [-] - J. Stýskal [-] (80. V. Švajner [-] ) , P. Váchal [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - L. Kouřil [-] , D. Černý [-] (65. R. Novák [-] ) , M. Seidl [-] (65. M. Stehlík [-] ) , P. Hiťha [-] , F. Veselý [-] , J. Sadílek [-] , M. Škoda [-] (65. P. Soukup [-] ) , J. Folk [-] (90. K. Stuchl ml. [-] ) , L. Polák [-] (65. J. Saitz [-] ) , O. Šafránek [-]

ŽK: 89. J. Čácha , 90. R. Szabó , 90. P. Váchal - 24. M. Seidl , 70. J. Sadílek , 77. F. Veselý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Frei
Tip experta: výhra hostů

Tlučná potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů