Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký souboj o spodek tabulky rozhodl až závěr utkání


Branky


9

Velice vyrovnané utkání o spodek tabulky soutěže spolu svedli dvanáctý Meclov a poslední Bělá. Mezi celky je šestibodový rozdíl, ale případná výhra hostující Bělé by pro tento znamenala vzestup z poslední pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První část vyrovnaná

Vyrovnaná, ale přes to branková a napínavá. Do utkání vstoupil lépe Meclov, který již v šesté minutě otevřel skóre, a posunul se tak do vedení. Bělé navíc rozhodně nepřidal fakt, že po červené kartě Jana Minaříka dohrával tým v pouhých deseti hráčích. Jakkoliv v oslabení, tak se hosté dokázali prosadit- 32. minuta a Pavel Gregorides, který tak zařídil vyrovnaný stav.

Drama nakonec našlo vítěze

Pět branek v druhé půli rozhodlo o velmi těžce vybojovaných bodech pro Meclov. Ten byl ale v druhé půli tím, který jako první inkasoval- v 67. minutě se prosadil Pavel Jarina. Hra se poté na chvíli uklidnila, a závěrečné peklo v pekle se rozpoutalo od jedenaosmdesáté minuty.

To se prosadil meclovský Jan Suchý a o čtyři minuty později i další z klanu Suchých- Martin. Na 3:3 srovnal v 87. minutě Pavel Jarina, a svou druhou brankou tak poměrně výrazně zvýšil tlak domácím fanouškům.

Drama ale rozhodl o minutu později svou bleskovou odpovědí Martin Suchý, pro kterého to rovněž byla druhá branka dne. Utkání o poslední místa tak nabralo sportovně kouzelné drama, ze kterého vyšel lépe domácí Meclov



Sestavy


TJ ZD Meclov
V. Pareský [-] - R. Kopperberg [-] , J. Pačesný [-] - L. Forst [-] - J. Suchý [-] (89. J. Váchal [-] ) - P. Baumann [-] (63. M. Suchý [-] ) , D. Bor [-] (46. P. Svatuška [-] ) , M. Chodora [-] , M. Kubica [-] , O. Malý [-] (57. T. Frček [-] ) , J. Jurko [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Minařík [-] , K. Nový [-] (60. P. Cingroš [-] ) , P. Horák [-] , L. Hofmeister [-] , P. Gregorides [-] , J. Bočan [-] (40. R. Černý [-] ) , L. Černý [-] , M. Černý [-] , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-]

ŽK: 47. O. Malý , 54. P. Baumann , 84. R. Kopperberg , 88. M. Suchý - 9. J. Minařík . ČK: 9. J. Minařík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Brůha Radek - KAISER Daniel, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Frei
Tip experta: výhra domácích

Meclov hraje doma, sice je dělí v tabulce 3 body ale Meclov si to pohlídá

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích