Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Papírový favorit padl. Planá ztratila body s Klenčím


9

Sedmá planá změřila síly s jedenáctým Klenčím. Utkání, které provázelo několik zajímavých zvratů, rozhodly dvě branky, na které domácí Planá nedokázala reagovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdá půle bez branek

Prvních 45 minut nepřineslo žádnou branku, ale i tak jsme mohli lehce předvídat, jak to vlastně celé skončí. Domácí trápila poměrně výrazná nedisciplinovanost. Ve 22. minutě padla první žlutá karta pro Ondřeje Suchého, na kterou navázal David Sovka, který po dvou žlutých kartách předčasně navštívil sprchy, a domácí tak museli přežít dohrání utkání v deseti.

Úvodní branka se závěrečnou pojistkou

Hosté dokázali bezezbytku využít výhodu co do počtu hráčů na hřišti. V jedenapadesáté minutě se prosadil doslova hrdina utkání Andrii Lytvynovskyi. Ten tak otevřel skóre a donutil domácí k další chybě. Vyloučen byl totiž druhý domácí hráč- Dominik Sovka. Pro Planou to tak byla druhá červená karta v utkání.

Zápas samotný rozhodli hosté až v devadesáté minutě, kdy se prosadil stejný střelec, jako při úvodní brance. Hosté využili početní výhodu na hřišti, potrestali tak domácí chyby, a zisk tří bodů lze ohodnotit jako naprosto zasloužený.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Mikota [-] (46. T. Sádlík [-] ) , J. Bucsuházy [-] (57. V. Lafata [-] ) , R. Homolka [-] , P. Brožíček [-] (82. M. Rohlíček [-] ) , J. Kopča [-] , M. Radil [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , O. Suchý [-] (72. R. Miklas [-] ) , M. Danko [-]

Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - D. Hrinenko [-] , D. Vozian [-] (53. P. Navrátil [-] ) , A. Lytvynovskyi [-] , R. Kulík [-] , O. Vasylchuk [-] , M. Čipera [-] , J. Čech [-] , J. Weber [-] (88. A. Šteffl [-] ) , J. Řezníček [-] , P. Cherchuk [-]

ŽK: 22. O. Suchý , 32. D. Sovka , 60. D. Sovka - 52. D. Hrinenko , 76. A. Lytvynovskyi . ČK: 42. D. Sovka , 61. D. Sovka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - MELOUNEK Václav (N), ČECH Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Frei
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že klukům vítězství nad Chodovem zvedlo sebevědomí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích