3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nezklamal. Postřekov na domácí půdě zdolal Vejprnice


Branky


8

Jednoznačný výsledek mělo utkání, které pod svou taktovkou měly hned dvě ženy- Hedvika Mifková a Helena Šáklková. Tuto ženskou dvojku doplnil Pavol Hálek. Utkání se neslo ve dvou odlišných vlnách- tou první vlnou byl vyrovnaný poločas. Následně ale přišla vlna druhá, a pro Vejprvnice zničující.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka nezajistila vedení

Do utkání nastoupili lépe hosté, kteří dokázali být hned z kraje utkání natolik nebezpeční, že z jejich snažení vznikla první branka. Třetí minuta a David Csambal, který tak zařídil úvodní postřekovský infarkt.

Domácím se podařilo srovnat až ve třicáté minutě zásluhou Adama Poláka. Po polovině utkání tak platil vyrovnaný stav 1:1.

Domácí dominance přinesla tři body

Úvod do utkání vyšel lépe Vejprnicím, úvod do druhé půle zase domácím. Jejich snaživost po zvratu průběhu se začala plnit ve třiapadesáté minutě, kdy Postřekov poprvé v utkání poslal do vedení střelec první branky- Adam Polák.

Utkání rozhodl pět minut před koncem Matěj Dufek, který tak upravil na konečných 3:1 z pohledu domácích, kteří tak dokázali potvrdit roli favorita, a to i přes ne zcela ideální začátek.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - A. Polák [-] (87. J. Steinberger [-] ) , M. Dufek [-] , J. Strnad [-] , F. Kreuz [-] (79. K. Kuželka [-] ) , M. Blacký [-] , Z. Peroutka [-] (69. S. Kyrylchuk [-] ) , D. Steinberger [-] , J. Němec [-] , V. Královec [-] , J. Bláha [-]

SK Slavia Vejprnice B
P. Davídek [-] - V. Maidaniuk [-] (65. D. Vodrážka [-] ) , O. Herzog [-] (87. L. Krupica [-] ) , M. Steinbrücker [-] (87. P. Loužecký [-] ) , M. Homolka [-] , M. Hauser [-] , D. Král [-] , M. Hora [-] , J. Guldán [-] , L. Csambal [-] , D. Csambal [-]

ŽK: 18. J. Němec - 61. D. Csambal , 72. L. Csambal .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - ŠÁLKOVÁ Helena, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Folk
Tip experta: výhra hostů

Vejprnickým věřím

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích