3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby na domácí půdě vynulovaly Planou


Branky


8

Velmi dobré utkání předvedli domácí fotbalisté Krchleb. Ti před svými fanoušky vyzvali Planou, která je v tabulce sedmá, Krchleby okupují osmou příčku. Papírově zajímavý duel ml ale naprosto jednoznačný průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí buldozer v první půli

„Když něco rozeberem, tak leda buldozerem.“ Asi neexistuje moc těch, kteří by neznali tuto dnes již legendární skladbu kapely Kabát. Přeneseně vzato předvedli domácí fotbalisté tyto buldozery hned dva. Ničivá síla zvaná Krchleby se tak rozdělila do útočné a obranné fáze.

Domácí do utkání vstoupili velmi dobře, již v páté minutě se zaradoval Karel Bláha. Ten samý hráč udeřil ještě jednou, za necelých deset minut. Ve čtrnácté minutě tak domácí vedli už o dvě branky. Šancí na jejich straně bylo opravdu několik, ale přidat další branku, a tím pádem de facto rozhodnout zápas, se nepodařilo. Hosté se v první půli jen velmi těžko dostávali přes domácí obranu, ta odvedla opravdu dobrou obrannou práci.

V druhé půli jen kosmetická úprava

Ve druhém poločase přišla rozhodující branka, konkrétně 57. minuta a     Nico Arrammach, který se vyznamenal závěrečným gólem utkání. Od té doby si domácí zkušeně pohlídali výsledek, a zaslouženě brali tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Krchleby 1921
Lukáš Sekereš: Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání a proto jsme do zápasu chtěli vstoupit aktivně a držet míč. Hodně nám k tomu pomohl rychlý gól, který už v 5. minutě vstřelil Karel Bláha. Stejný hráč se trefil i za 10 minut. Když se krásné trefil z 25 metrů. Hosty jsme moc do šancí nepouštěli, obraná čtyřka hrála skvěle. Chtěli jsme do poločasu rozhodnout třetím gólem, což se nám i přes množství šancí nepodařilo. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně a v 57 min. vystřelili vytoužený gól na 3:0. Pak už se jsme si zápas pohlídali. Mrzí mě, že zápas neskončil větším rozdílem, protože šancí jsme měli až až. To největší spálil 10min před koncem Dan Fait. Asi se mu nechtělo platit zápisné za první gól za nás. Opět jsme doma udrželi nulu a myslím si, že jsme hosty ani nepustili k jediné střele na bránu.




Sestavy


SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] - J. Hamerník [-] (58. D. Fait [-] ) , D. Gust [-] (74. A. Kolář [-] ) , N. Arrammach [-] , V. Černý [-] , P. Bláha [-] , J. Hamerník [-] , L. Kouřil [-] , K. Bláha [-] , F. Roth [-] , T. Ježek [-] (68. P. Vacík [-] )

FK Planá
T. Černý [-] - J. Bucsuházy [-] (77. A. Šatra [-] ) , P. Mikota [-] (46. T. Sádlík [-] ) , P. Brožíček [-] , J. Kopča [-] , M. Radil [-] , M. Bernas [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , O. Suchý [-] , M. Danko [-] (46. M. Rohlíček [-] )

ŽK: 37. J. Hamerník , 51. P. Bláha , 56. T. Ježek , 84. A. Kolář - 58. J. Kopča , 73. O. Suchý , 73. J. Bucsuházy , 82. D. Sovka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kastl Jan - CHVÁTAL Tomáš (N), HLINČÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jan Folk
Tip experta: výhra domácích

Krchleby jsou doma velmi silným celkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích