0:2
(0:0)
57. T. Skácel
84. P. Gondek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov porazil Kdyně. Pomohl vlastní gól


Branky


57. T. Skácel , 84. P. Gondek (vl.)
8

Bezbrankový poločas, ale i přes to jasný vítěz utkání, které se dlouhou dobu neslo ve vyrovnaném duchu. Kdyně na svém hřišti přivítaly Mrákov. Pro své fanoušky bohužel domácí celek příliš mnoho radosti nepřinesl. Po smolném závěru si odnesl prohru 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ale začalo vyrovnaně

Úvod do utkání, a následně celý první poločas se nesl ve velmi vyrovnaném duchu. Ten zajišťovaly především dobře postavené obrany obou týmů, které neumožnili vytvořit žádnou šanci, která by skončila brankou.

V první půli ale stojí za zmínku i hra Pavla Váchala, který byl v některých situacích natolik precizní, že si vysloužil žlutou kartu ve třinácté minutě.

Po 45 minutách tak byla hra vyrovnaná, bez branek

Branka hostí a smolný závěr pro domácí

Zřejmě jen velmi těžko lze jiným způsobem popsat vývoj druhého poločasu. Hosté začali být o poznání důraznější, což přineslo své ovoce. V 57. minutě se prosadil Tomáš Skácel. Ten svou brankou poslal Mrákov do vedení, a v tu chvíli bylo jasné, že snaha o body bude pro fotbalisty Kdyní poměrně složitou záležitostí.

Snaha domácích ale definitivně zhasla v 84. minutě, kdy smolně zaznamenal vlastí gól Patrik Gondek. Ten tak dokonal snahu Mrákova o zisk všech bodů po výsledku 0:2.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - F. Fišera [-] , J. Mašek [-] , Š. Kullač [-] , R. Prytula [-] , M. Jarko [-] (70. M. Výškrabka [-] ) , M. Jarko [-] , P. Gondek [-] , T. Dufek [-] , P. Forst [-] , L. Waldmann [-] (70. J. Červeňák [-] )

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - V. Duffek [-] , V. März [-] , J. Čácha [-] , P. Vondraš [-] (88. V. Pivoňka [-] ) - P. Michálek [-] (46. T. Skácel [-] ) , V. Rada [-] , J. Dufek [-] , A. Karas [-] - J. Stýskal [-] , P. Váchal [-]

ŽK: 90. J. Červeňák - 13. P. Váchal , 63. O. Korba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Adam - SIROVÝ Václav, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Folk
Tip experta: výhra hostů

Zde mi to vychází na hostující celek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích