3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice si na domácí půdě hladce poradily s Újezdem


Branky


7. M. Hora , 37. D. Csambal , 47. J. Bayer
10

Utkání, které mělo naprosto jednoznačný průběh, velmi bojovný domácí tým, a zpětně i jistou matematickou krásu. Branky padly v 7., 37. a 47. minutě. Šťastné sedmičky nakonec domácím přinesly důležité tři body. Naopak Chodský Újezd začíná na spodku tabulky ztrácet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla jednoznačná

Dvě branky do konce prvního poločasu měly za následek zcela jednoznačný výsledek pro domácí Vejprnice. Do utkání tým vstoupil velmi aktivně, a již v sedmé minutě vyslal domácí do vedení Matěj Hora.

Po této brance pokračovala velká snaha obou týmů po další brance. Pro smůlu Újezdu ale padla druhá branka znovu do jejich sítě. Sedmatřicátá minuta a branka pro Davida Csambala, který korigoval na poločasových 2:0 pro domácí Vejprnice. Vzhledem k jejich dosavadnímu výkonu se snaha o obrat mohla jevit, jako velmi složitý úkol.

Rozhodnutí krátce po startu druhé půle

Druhá minuta druhého poločasu, tedy celkově sedmačtyřicátá minuta, a rozhodující branka utkání. Šanci chytl za pačesy Jan Bayer, který zvýšil na konečných 3:0. Od té doby se domácí za výrazným tlakem nehnali, a zkušeně udrželi náskok tří branek.

Vejprnice se tak nachází na desátém místě, a mají stejný počet bodů jako osmé Krchleby a deváté Kdyně. Naopak Chodský Újezd má dvoubodovou ztrátu na předposlední Bělou.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
J. Vavrík [-] - J. Bayer [-] (51. M. Steinbrücker [-] ) , P. Davídek [-] (81. P. Loužecký [-] ) , M. Hauser [-] , D. Král [-] (75. O. Herzog [-] ) , M. Hora [-] , J. Guldán [-] (75. L. Krupica [-] ) , L. Sochor [-] , L. Csambal [-] , D. Csambal [-] , M. Homolka [-]

TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - M. Trejbal [-] , D. Kuba [-] , L. Pikl ml. [-] (46. K. Bauer [-] ) , J. Zivčák [-] , D. Lončík [-] , P. Šiler [-] (82. P. Opava [-] ) , J. Klesa [-] , P. Pikl [-] , L. Founě [-] , T. Trejbal [-]

ŽK: 57. L. Sochor - 24. D. Kuba , 44. T. Trejbal , 58. M. Trejbal .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Lukáš Sekereš
Tip experta: výhra domácích

Vejprnice získají všechny body. Mají mladý a hladový tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích