2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov se v tabulce dotáhl na Postřekov. Vyhrál i souboj na hřišti


Branky


10

Po tomto kole sousedé v tabulce se sejným počtem bodů. Výhra se ale domácímu Mrákovu rozhodně nepsala moc jednoduše. Na obrat se čekalo do závěru utkání, ale vyplatilo se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Bláha jako jediný střelec poločasu

Na první branku se muselo čekat poměrně dlouho, oba celky měly od úvodu velmi dobře fungující obranu, která dokázala všechny pokusy včas eliminovat. Prvního zaváhaní se tak dopustili domácí, když ve 24. minutě poslal Postřekov do vedení Jan Bláha. Jeho trefa byla v první půli jedinou, a tak domácí Mrákov odcházel do kabin za nepříznivého stavu 0:1.

Obrat se rodil, až se zrodil

Ale cesta to byla dlouhá. Hosté chtěli utkání dotáhnout ke zdárnému konci, a tak jejich hra byla o něco opatrnější, než v první půli. Samozřejmě se ale nedá upřít ani fakt, že zde bylo několik pokusů o pojistku v podobě druhé branky.

Nakonec ale přišlo vyrovnání ze strany Mrákova- 55. minuta a radost v podání Jaroslava Stýskala, který tak započal cestu za obratem. Domácí byli i nadále velmi aktivní, což začínalo být pro obranu Postřekova problém, na který se jen těžko hledal recept. K definitivní kapitulaci donutil Postřekov Václav Duffek, který svou brankou dokonal obrat, a Mrákov tak zvítězil těsně 2:1.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - V. März [-] , P. Vondraš [-] (67. D. Nguyen [-] ) , J. Čácha [-] , V. Duffek [-] - A. Karas [-] , J. Dufek [-] , P. Michálek [-] , V. Krch [-] - P. Váchal [-] , J. Stýskal [-] (78. V. Švajner [-] )

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - A. Polák [-] (80. M. Dufek [-] ) , L. Klukan [-] , J. Strnad [-] , F. Kreuz [-] , J. Němec [-] , Z. Peroutka [-] , D. Steinberger [-] , M. Blacký [-] , V. Královec [-] , J. Bláha [-]

ŽK: 70. J. Němec , 80. L. Klukan .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Červený Václav - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Lukáš Sekereš
Tip experta: remíza

Očekávám bojovný zápas kde moc golů nepadne

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích