K. Bláha 9.
P. Bláha 27. (p.)
J. Maczko 75. (vl.)
A. Kolář 78.
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby v souboji s Borem naprosto nekompromisní


Branky


9. K. Bláha , 27. P. Bláha (p.) , 75. J. Maczko (vl.) , 78. A. Kolář
6

Papírový favorit Bor zřejmě nebude s velkou radostí vzpomínat na před velikonoční utkání, kde domácí Krchleby předvedly naprosto jasný a koncentrovaný výkon. Své soupeře přejely jasně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas zcela pro domácí

Krchlebům se vydařil už samotný vstup do utkání. V deváté minutě se prosadil Karel Bláha, a nasměroval domácí k úspěchu. Další radost připravil domácím fanouškům další z Bláhů- tentokrát Petr. To už domácí vedli o dvě branky, a bylo víc než jasné, že není kam spěchat.

Druhá půle pro Bor smolná

Druhý poločas byl ze svého úvodu poměrně uklidněný. Mnoho šancí jsme se nedočkali. To se, bohužel pro Bor, změnilo v 75. minutě, kdy Jan Maczko, který zaznamenal vlastní branku. O několik minut později, přesněji v 78. se prosadil Adam Kolář, který upravil na konečných 4:0 z pohledu domácích.

Právě Krchleby se aktuálně nachází na osmé příčce, Bor je šestý.



Ohlasy k zápasu


SK Krchleby 1921
Lukáš Sekereš: Čekalo nás další těžké utkání, doma jsme chtěli vyhrát. Začali jsme aktivně, měli par šanci a dali i první gól, navíc jsme brzy dokázali proměnit i penaltu. To soupeře paradoxně nakoplo, přitlačilo se v soubojích a nám to moc na těžkém terénu nechutnalo. Do druhé půle jsme ale nastoupili s dvoubrankovým vedením v zádech, začalo se opět hodně soubojově, na rozbitém hřišti byla hra plna chyb z obou stran. Po vyloučení obránce soupeře jsme už utkání víceméně hlídali, přidali dva góly a utkání i přes další náznaky šanci hostů dotáhli do vítězného konce, za což jsme rádi, protože utkání to vůbec nebylo jednoduché. Jsem rád, že jsme opět ukázali, že z Krchleb se body nevozí lehce a střílíme doma i hodně gólů.




Sestavy


SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] - D. Gust [-] (85. J. Hamerník [-] ) , N. Arrammach [-] (69. A. Kolář [-] ) , V. Černý [-] , P. Bláha [-] , J. Hamerník [-] , P. Farkaš [-] , L. Kouřil [-] , K. Bláha [-] , F. Roth [-] , T. Ježek [-] (81. P. Vacík [-] )

TJ Sokol Bor
K. Petrželka [-] - D. Martinec [-] (64. K. Doleček [-] ) , J. Maczko [-] , J. Stránský [-] , P. Houda [-] , Y. Pachov [-] , O. Mikulanda [-] , M. Michl [-] (85. Š. Vaňous [-] ) , D. Jutka [-] , M. Hocmann [-] (68. J. Burda [-] ) , J. Boško [-]

ŽK: 88. J. Hamerník - 27. O. Mikulanda , 30. D. Martinec . ČK: 60. O. Mikulanda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rada Aleš - LIŠKUTÍN Antonín, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Petr Bláha
Tip experta: výhra domácích

Tady to nejde jinak, doma urveme 3 body, i když Bor je velice kvalitní soupeř.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích