2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 14:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč v Chodově dlouho lepší, závěr to byl ale hektický


Branky


9

Koloveč je letos na vítězné vlně. Jejich zápasy mají kvalitu, cíl, a to vše se pozitivně projevuje na výsledcích i celkové tabulce. Chodov tak na apríla čekal složitý úkol- udržet krok s favoritem, který pro toto utkání hraje na venkovní půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

Koloveč do utkání vletěla o poznání lépe. Byla dominantní, a jejich hráči si tvořili dostatek nebezpečných šancí. První z využitých šancí přišla ve 13. minutě, kdy se radoval Milan Lucák. Toto vedení ale do konce poločasu nevydrželo. Ve třicáté minutě vyrovnal Tomáš Hruška, a začínalo se od znovu. U poslední branky poločasu byli ale opět hosté. Michal Sušický vyslal Koloveč ve třicáté sedmé minutě opět do vedení.

Druhá půle pro hosty náročná

Koloveč ještě jednou využila příležitosti, v 64. minutě zvyšoval už na 1:3 David Tumpach. Pak ale přišla chodovská změna v rozestavení, která hostím činila problémy. Pro domácí pak bylo jednodušší být v akcích nebezpečnými. Tato změna přinesla ovoce v 78. minutě, kdy Dominik Janek snižoval na 2:3. Domácí pak měli ještě několik příležitostí, které ale nebyly využity.

Konečný stav tak platil od sedmdesáté osmé minuty- 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker: Pro nás to bylo velmi podobné utkání jako na podzim. Dlouho jsme byli aktivnější, lepší, a to i přesto, že jsme hned několik šancí nedokázali využít. Ke konci jsme měli trochu problém s rozestavením soupeře, takže závěr utkání byl pro nás hektický. Klukům ale patří poděkování, zvládli jsme to dobře.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
T. Krutina [-] - T. Hruška [-] , J. Hanák [-] (80. M. Lorenz [-] ) , M. Kapic [-] , D. Janek [-] , V. Moravec [-] , M. Holar [-] , K. Šmejkal [-] , J. Stejspal [-] , L. Reiniger [-] , D. Lorenz [-] (46. L. Hrubý [-] )

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - D. Tumpach [-] (76. A. Kamír [-] ) , M. Lucák [-] , M. Duchoň [-] , M. Sušický [-] , P. Kadlec [-] , F. Šlajs [-] (75. T. Šlajs [-] ) , J. Lucák [-] , D. Soupír [-] , J. Lužný [-] , T. Mastný [-]

Počet diváků: 240. Rozhodčí: Červený Václav - NOVOTNÝ ING. Karel, MAIER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Radek Novák
Tip experta: výhra hostů

Je ale pravdou, že Chodov umí favority velmi trápit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza