1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel dopadl lépe pro hostující Meclov


Branky


10

Velmi vyrovnané utkání jsme měli možnost vidět v Postřekově. Zdejší Tělovýchovná jednota Sokol vyzvala Meclov. Tedy souboj čtvrtého s dvanáctým. Tento teoreticky jasný duel dopadl pro favorizovaný Postřekov poměrně neslavně. Místní Sokoli padli 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky do půle

Již ve třetí minutě se poprvé ozvali hosté. Jan Suchý svou střelou poprvé překonal domácího brankáře Lukáše Freie. Dvoubrankové vedení zajistil ve čtyřiadvacáté minutě Petr Bauman, a hosté už vedli o dvě branky.


Tento nepříznivý stav se pokusil nabourat Jakub Strnad, který o čtyři minuty později vstřelil kontaktní branku. Ta měla vrátit domácí do hry, bohužel, nevrátila. Do konce první půle už branka nepadla, a hosté si tak odnesli jednobrankový náskok.

V druhém poločasu zlom nenastal

Jakkoli nelze domácímu celku upřít snahu výsledek zvrátit ve svůj prospěch, veškeré pokusy byly likvidovány velmi dobrou obranou hostí, kteří zcela jednoznačně chtěli obrat favorita utkání o body.


To se také podařilo, a domácí Postřekov tak musel skousnout ne zcela příjemnou prohru 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt: zápas se nám z naší strany nevyvedl jak výsledkově tak ani herně. Ve 3 min. po nedorozumění obrany jsme dostali gól na 0:1, který nás zaskočil a nám se pak 20min. Vůbec nedařilo dostat se do hry což Meclov znovu využil, a zvýšil na 0:2. Nám se pak za pár minut podařilo snížit na 1:2 a i když to vypadalo, že by se nám mohlo podařit do poločasu alespoň vyrovnat tak se nám to nepodařilo. Do druhého poločasu jsme si řekli, že ten zápas otočíme a vyhrajeme. Nám se sice dařilo dostávat se před velké vápno soupeře, ale nedařila se nám finální fáze a zakončení. Meclov bránil v 8-9 hráčích a pro nás to bylo hodně obtížné. Sice jsme tam měli nějaké šance před bránou, ale bohužel to štěstí při nás nestálo. Jelikož je jarní část sezóny teprve na začátku tak nám nezbývá než zapomenout na porážku a připravit se na další zápasy.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - A. Polák [-] (46. S. Kyrylchuk [-] ) , F. Kreuz [-] , J. Strnad [-] , D. Steinberger [-] , M. Blacký [-] , Z. Peroutka [-] (89. M. Veber [-] ) , L. Ledvina [-] (86. M. Dufek [-] ) , J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , J. Bláha [-]

TJ ZD Meclov
M. Sazama [-] - R. Kopperberg [-] , J. Pačesný [-] - M. Suchý [-] (89. J. Váchal [-] ) , L. Forst [-] , J. Chromý [-] - J. Suchý [-] - D. Bor [-] , P. Baumann [-] (50. P. Svatuška [-] ) , J. Jurko [-] , M. Chodora [-]

ŽK: 26. L. Ledvina , 57. M. Blacký , 76. J. Němec - 31. P. Baumann , 65. J. Chromý , 93. J. Suchý . ČK: 92. M. Blacký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLABÝ Otto - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Václav Kopejtko
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích