F. Beran 3.
L. Zoubek 27. (vl.)
D. Kalabza 35.
F. Beran 54.
4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:00

14.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proboštov doma zaúřadoval a zajistil si tak titul


Branky


3. F. Beran , 27. L. Zoubek (vl.) , 35. D. Kalabza , 54. F. Beran - 56. J. Neumayer
4

Domácí Proboštov musel vyhrát za každou cenu. Do utkání hráči vlétli a to se vyplatilo. Do poločasu vedli domácí 3:0. Ve druhé půli Proboštov branku přidal, po chvilce odpovídaly Koštany. Domácí nakonec zápas pohodově zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové vedení domácích

TJ Proboštov B na domácím hřišti přivítal TJ Sokol Košťany. Domácí potřebovali vyhrát za tři body, jinak by byl titul ztracen. Proboštov do utkání vlétl a vyplatilo se jim to. Hned z první akce se po krásné průnikovce od Hlocha dostal do šance domácí Kalabza, kterého ale vychytal gólman. Jenže právě brankář vyrazil míč pouze před sebe, kde číhal dorážející Beran. Otevřel tak skóre utkání. Domácí byli stále při chuti a šance střídala šanci, gól to ale nepřineslo. Na další branku se čekalo až do 26. minuty, kdy si obránce Lukáš Zoubek vstřelil vlastní gól. Hostující Košťany se až na pár balónu k ničemu nezmohly. Proboštov do poločasu ale ještě branku přidal, ve 35.minutě se po krásné kombinaci prosadil Daniel Kalabza. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0.

Titul pro Proboštov

Do druhé poloviny utkání opět vstoupili lépe domácí. Po rohu Kalabzy a následných odrazech ve vápně se prosadil už podruhé Filip Beran. Čisté konto jim nakonec sebral hostující hráč Josef Neumayer gólem v 56. minutě. Domácí zápas doma zvládl a mohou slavit titul. Unčín i po dlouhém vedení nakonec až na druhé příčce. V Proboštově se bude slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Proboštov B
Daniel Kalabza, hráč: Věděl jsem, co od soupeře čekat, takže jsem se na to připravil. Chvílemi to vypadalo že si hráči Košťan spletli sport. Byl jsem více na zemi než u balonu. Emoce k fotbalu patří, ale tohle už bylo za hranou. Jsem strašně rád za celý Proboštov, že jsme to společně zvládli a udělali ten poslední krok k titulu.




Sestavy


TJ Proboštov B
A. Gansukh [-] - M. Černý [-] , J. Seigertschmied [-] (62. M. Pleva [-] ) , D. Kalabza [-] (75. P. Liner [-] ) , M. Maxim [-] (80. L. Kolský [-] ) , A. Bokser [-] , F. Beran [-] (59. O. Gasiorovszki [-] ) , A. Kopecký [-] , L. Hloch [-] (59. M. Šváb [-] ) , J. Fürbach [-] , J. Váňa [-]

TJ Sokol Košťany
L. Černý [-] - B. Vondrášek [-] (46. D. Kopřiva [-] ) , J. Neumayer [-] , F. Prokop [-] , A. Ferda [-] , A. Baláž [-] , O. Orlt [-] , L. Mergl [-] (85. P. Hegr [-] ) , L. Zoubek [-] (59. D. Novák [-] ) , L. Kopřiva [-] , Z. Šic [-]

ŽK: 5. M. Černý , 30. J. Váňa , 30. J. Seigertschmied , 78. M. Pleva - 11. J. Neumayer , 37. L. Zoubek , 52. L. Kopřiva . ČK: 58. L. Kopřiva , 90. A. Baláž .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Karrmann Milan st. - WENCL Petr, ZUBR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Ondřej Orlt, hráč
Tip experta: remíza

Těžký zápas. Proboštov bude chtít urvat titul, my mu to ale zadarmo určitě nedáme. Tipuju remízu a na pecky my, takže 2 po pp.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů