6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:30

15.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košťany nepustily Kladruby vůbec k ničemu a šesti brankami si zajistily tři body


Branky


22. L. Kopřiva , 27. O. Orlt , 37. L. Zoubek , 54. A. Baláž , 69. L. Kopřiva (p.) , 83. O. Orlt
6

Košťany se v sobotním utkání cítily velmi dobře. Do poločasu vstřelily Kladrubám tři branky a druhou půli už jen kontrolovaly utkání. Povedlo se jim vstřelit ještě další tři branky a zajistit si tři body na domácí půdě a úspěšně tak zakončit sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodová půle pro domácí

TJ Sokol Košťany přivítaly na domácím hřišti TJ Sokol Kladruby. Oba kluby chtěly završit sezónu vítězně. Jenže domácí se síctili ve formě a na Kladrubách si doslova smlsli. První poločas hosty nepustili vůbec k ničemu. Domácí tlačili od první minuty, branka přišla až ve 22. minutě. Prosadil se Lukáš Kopřiva. Stále byli lepším týmem, chtěli si do poločasu vytvořit co největší náskok, aby mohli dohrávat v klidu. To se jim povedlo. Už o pět minut později se trefovali podruhé, konkrétně Ondřej Orlt. Ve 37, minutě ještě upravoval na poločasové skóre 3:0 Lukáš Zoubek.

Další tři branky domácích

Do druhé půle šly Košťany s tím, že už potřebují jen kontrolovat hru. Kladruby na ně nestačily a bylo zřejmé, kam poputují tři body. Domácí si i tak nadále vytvářeli šance a přidali několik branek. Už v 54. minutě zvyšoval Alexandr Baláž. V 69. minutě dostali domácí příležitost v podobě pokutového kopu, kterou dokázal kapitán Lukáš Kopřiva proměnit v branku. Poslední gól přišel v minutě 83. Podruhé se trefoval Ondřej Orlt. Domácí tak zvítězili poměrem 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košťany
Lukáš Kopřiva, kapitán týmu: Do zápasu jsme šli s tím, že se chceme s domácím prostředím rozloučit úspěšně. Kladruby jsme k ničemu nepustily, byly to celkem jednoduché tři body. Vyhráli jsme zaslouženě.




Sestavy


TJ Sokol Košťany
L. Černý [-] - L. Kopřiva [-] , J. Hurčík [-] , A. Ferda [-] (54. A. Matějovský [-] ) , A. Baláž [-] , D. Mataše [-] , O. Orlt [-] , L. Mergl [-] , J. Černý [-] , L. Zoubek [-] , Z. Šic [-]

Kladruby
M. Frank [-] - T. Jančárek [-] , A. Mráz [-] , J. Vodička [-] , J. Tolar [-] - M. Šafařík [-] , P. Vodička [-] , M. Antoniszyn [-] , V. Weber [-] - L. Zouhar [-] (37. J. Slivoně [-] ) , D. Fabián [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOČEKAL Martin - HANZLÍK Michal, PÍBL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Jakub Černý, hráč
Tip experta: výhra domácích

Košťany vyhrají, ale stát se muže cokoliv. Na zápas s Kladruby jsem zvědavý a těším se na výkon soupeře. VAMOS SOKOL!!!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích