T. Fau 35. (p.)
P. Doubek 50.
P. Doubek 65.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 15:00

26.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopisty měly sice více ze hry, domácí Rtyně ale dokázala otočit zápas ve svůj prospěch


Branky


35. T. Fau (p.) , 50. P. Doubek , 65. P. Doubek - 10. A. Polák , 60. J. Vlč
5

Do poločasu se šlo za nerozhodného stavu 1:1, přičemž hostující Kopisty byly o něco lepším týmem. Ve druhé půli vstřelila Rtyně branku jako první, hosté ale dorovnali. Třetí branka už na tři body domácím stačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

Domácí FK Rtyně na své půdě přivítala TJ Kopisty. V zápase se setkali dva sousedé v tabulce, tudíž klasický zápas "o 6 bodů". Oba celky před zápasem disponovaly velmi slušnou formou a pravidelně bodovaliy. Už v 10 minutě pláchl domácí obraně po šťastném odrazu Aleš Polák a nedal Jakubovi Múčkovi šanci. Na vyrovnání si domácí hráči včetně velmi slušné návštěvy museli počkat až do 35. minuty, kdy domácí Tenopír vybojoval pokutový kop, ke kterému se postavil zkušený útočník Tomáš Fau a ten srovnal na 1:1. Do poločasu se odcházelo za vyrovnaného stavu, ačkoliv mírnou herní převahu měli hosté z Kopist.

Důležitý gól

Vstup do druhého poločasu vyšel ovšem lépe domácím, kteří se v 50. minutě ujali vedení zásluhou Pavla Doubka. Z vedení se Rtyně radovala pouze 10 min, jelikož hosté srovnali po rohovém kopu. Nutno podotknout, že domácí brankář Múčka se musel při pokusu o vyboxování míče červenat, jelikož promáchl a pro zakončujícího kapitána Vlče nebyl problém míč uklidit do odkryté branky. 30 minut před koncem nastoupil do hry Tomáš Doubek a svým dobrým pohybem a nepříjemným důrazem hru velmi rozhýbal, z čehož o 5 min později vytěžil jeho bratr Pavel Doubek druhý gól v zápase, který se nakonec ukázal být gólem vítězným. V závěru zápasu byli opět o něco aktivnějším týmem Kopisty, ale Múčka v brance domácích napravil své zavání při druhém obdrženém gólu a minimálně dvakrát Rtyni v závěru zápasu podržel. Po tom, co v nastaveném čase hostující kapitán Jan Vlč doslova odmítl pří zakončení hlavou vyrovnání, odnesli si domácí důležitou výhru 3:2.


Ohlasy k zápasu


FK Rtyně nad Bílinou
Jakub Zahradníček, hráč FK Rtyně na Bílinou: Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že máme před Kopisty náskok pouze jediného bodu a proto jsme chtěli určitě bodovat, zvláště v domácím prostředí. Sportovně musím uznat, že hosté byli během první půle trochu fotbalovějším týmem, ale do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu. Vstup do druhé půle nám vyšel a po zásluze jsme šli do vedení, které jsme udrželi až do závěrečného hvizdu, ačkoliv v závěru při nás stálo i trochu štěstí, ale na to se historie neptá.




Sestavy


FK Rtyně nad Bílinou
J. Múčka [-] - T. Fau [-] , F. Müller [-] (46. S. Pikiner [-] ) , I. Žuravský [-] , J. Tenopír [-] (60. T. Doubek [-] ) , J. Bruner [-] , L. Havlín [-] , J. Váňa [-] , M. Havlín [-] (75. M. Karrmann [-] ) , P. Doubek [-] , J. Zahradníček [-]

SK Kopisty
M. Kutner [-] - M. Kotlár [-] , F. Žalud [-] (55. J. Machač [-] ) , P. Šipoš [-] , A. Polák [-] , Z. Rybka [-] (46. A. Sinu [-] ) , M. Viktora [-] (55. M. Březina [-] ) , M. Brejchal [-] , J. Vlč [-] , A. Bílý [-] , F. Persona [-]

ŽK: 60. J. Váňa , 84. I. Žuravský - 18. A. Polák , 39. F. Persona , 43. A. Bílý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Karel - CHRŽ Karel, LÍSKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: David Šanda, hráč
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnané, Kopisty by mohly vyhrát na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích