4:1
(1:1)
33. M. Šitt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 14:00

25.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proboštov sice do zápasu vstoupil vlažně, důležité tři body ale nakonec po vyloučení jednoho z hráčů Dubí zůstaly doma


Branky


38. A. Bokser , 70. L. Kolský , 72. M. Černý , 80. M. Maxim - 33. M. Šitt
4

Lépe do zápasu vstoupili hosté, kteří po půlhodince hry šli do vedení. Domácí ale do poločasu vyrovnali. Druhá půle už byla jasně v režii domácích, mohla za to i červená karta jednoho z hostujících hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza a červená karta

TJ Proboštov B na domácí půdě přivítal tým 1.FC Dubí. Začátek zápasu byl z obou stran vlažný, hodně nepřesností a málo šancí. Průběh zápasu vůbec nevypadal na to, že hraje první tým s předposledním. Hosté byli o něco lepší, jen díky skvělým zákrokům domácího gólmana bylo skóre stále 0:0. Po 30 minutách dokázali hosté využít standartní situace a po zaváhání domácí obrany šlo Dubí do vedení. Prosadil se Michal Šitt. Nepříjemná a zároveň důležitá facka pro Proboštov. Srovnat stav se jim ale nakonec podařilo už po několika minutách. Ve 38. minutě naservíroval Daniel Kalabza míč Adamovi Bokserovi a ten se nemýlil. Těsně před poločasem měl ještě Kalabza šarvátku s Martinem Stárkem, který záhy uviděl červenou kartu. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Výhra Proboštova

Do druhé půle vstoupili už úspěšněji domácí, pomohl tomu i ten fakt, že hosté hráli v deseti. Byli aktivnější a od začátku poločasu si šli jasně pro vítězství. O vedoucí branku se v 70. minutě postaral Lukáš Kolský, který ve vápně obdržel krásný centr od Adama Boksera. Proboštov byl nastartovaný a neměl v plánu brát méně než tři body. Třetí branku domácích vstřelil Martin Černý, který si naskočil hlavou na roh Kalabzy. Hosté už neměli dost síly na vyrovnávací gól či dokonce otočení průběhu. Čtvrtou a zároveň poslední branku zápasu přidal v 80. minutě Matěj Maxim, který z rohového kopu zatočil míč až do brány.  Více branek už nepadlo. Béčko Proboštova nakonec získalo důležité tři body v boji o titul. Díky bodové ztrátě Unčína je první místo opět dělené.



Ohlasy k zápasu


TJ Proboštov B
Daniel Kalabza, hráč: Před zápasem jsme si říkali, že to nebude jednoduchý utkání, že nesmíme soupeře podcenit. Bohužel to zůstalo v kabině. Soupeř nás chvíli přehrával, a byl lepší. Jako bychom si mysleli, že si dají 5 gólů sami a půjdeme domu. Byl to asi jeden z nejhorších poločasu téhle sezóny, a z velké části tomu přispěl i můj velice špatný výkon. Jsem rád, že jsme do druhé půlky vstoupili úplně jinak a navázali na předchozí utkání, a podařilo se nám zvítězit. Na tento zápas musíme rychle zapomenout, a už nikdy neopakovat takový výkon . Čekají nás teď důležité a těžké zápasy, které musíme také zvládnout.




Sestavy


TJ Proboštov B
D. Šnobr [-] - M. Černý [-] , J. Seigertschmied [-] , D. Kalabza [-] , M. Maxim [-] , A. Bokser [-] (60. P. Liner [-] ) , O. Gasiorovszki [-] (46. M. Luger [-] ) , L. Fork [-] , J. Schön [-] (46. L. Kolský [-] ) , M. Rusev [-] (30. A. Kopecký [-] ) , P. Salač [-] (46. M. Šváb [-] )

1.FC Dubí
M. Köppl [-] - J. Frolík [-] (74. J. Bojčev [-] ) , M. Stárek [-] , M. Matoušek [-] , V. Krunt [-] (17. J. Korál [-] ) , M. Grund [-] , M. Šitt [-] , F. Korál [-] , M. Janech [-] , J. Málek [-] , J. Štefan [-]

ŽK: 39. P. Salač , 40. M. Černý - 85. M. Janech . ČK: 44. M. Stárek .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Karrmann Milan st. - IPSER Jiří, LÍSKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Lukáš Kopřiva, hráč
Tip experta: výhra domácích

Proboštov už si nemůže dovolit ztrácet body, takže jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů