1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:30

23.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aspirant na titul z Proboštova porazil Hrob brankou z 89. minuty


Branky


8

Po sedmi minutách byli fanoušci svědky dvou branek, každá padla na jedné straně. Proboštovu se ale nakonec brankou z konce zápasu podařilo zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle plná karet

Domácí TJ Hrob na svém hřišti přivítal TJ Proboštov B. Hostující celek věděl, že musí vyhrát. Před zápasem se nacházeli na dělené první příčce a věděli, že i Unčín si nebude chtít nechat titul ujít. Proboštov do zápasu vstoupil výborně. Hned ve druhé minutě získali hosté rohový kop, ze kterého se podařilo Danielovi Kalabzovi skórovat a poslat svůj tým do vedení. Domácí si stěžovali na hru rukou, branka ale platila. Několik minut na to udělali hosté chybu a domácí je potrestali. V 7. minutě se prosadil Tomáš Holeček. Rychlé góly poté vystřídaly hádky, fauly a plno nepřesností. Rozhodčí měl co dělat a do poločasu rozdal 6 karet. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Rozhodující branka Proboštova

Do druhého pooločasu vstoupilo aktivněji béčko Proboštova. Hosté začali Hrob přehrávat. Šance střídala šanci, na gól ale nedošlo. Domácím docházely síly a kromě pár brejků nic nevymysleli. Proboštovu místo sil docházel spiše čas. Vítězný gól ale nakonec přišel v 89. minutě. Střelou z hranice vápna se podruhé v zápase prosadil Daniel Kalabza. Rozhodčí nastavil ještě pět minut, hostující Proboštov si však už výhru nenechal vzít. Konec zápasu tedy 1:2. Hosté tak dále bojují s Unčínem o titul a následný postup.



Ohlasy k zápasu



TJ Proboštov B
Daniel Kalabza, hráč: Tušil jsem, že nás v Hrobě nečeká nic příjemného. Vždy je to hodně soubojů a místy vyhrocené momenty. Občas mi přišlo, že domácí vůbec nechtěli vyhrát. Zdržovali už ve 20. minutě. O poločase jsme si něco řekli a přenesli jsme to do druhé půle. Díky bojovnosti a týmovému výkonu si odvážíme důležité 3 body do tabulky.



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - J. Vinohradský [-] , T. Holeček [-] (65. Š. Chabr [-] ) , J. Kubík [-] , M. Vrábel [-] (16. R. Baláž [-] ) , M. Kozák [-] , V. Ferko [-] (75. J. Freiberg [-] ) , P. Fencl [-] , Z. Týma [-] , J. Křivonoska [-] , P. Šural [-]

TJ Proboštov B
A. Gansukh [-] - J. Seigertschmied [-] , M. Černý [-] , T. Horáček [-] , D. Kalabza [-] , M. Maxim [-] , A. Bokser [-] (65. P. Salač [-] ) , O. Gasiorovszki [-] , M. Rusev [-] , M. Šváb [-] , A. Kopecký [-] (80. C. Gansukh [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁCL Karel - NOVÝ Jakub, JONÁŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Lukáš Kopřiva
Tip experta: výhra hostů

Proboštov má ambice na to vyhrát soutěž a podle mě vyhrají. Nebudou to mít ale vůbec lehké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů