T. Fau 30. (p.)
1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

19.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rtyně doma padla s Trnovany, může za to několik hrubek


Branky


30. T. Fau (p.) - 1. R. Götz , 26. I. Nykodým , 39. R. Götz , 47. J. Vyhnal
7

Po prvním poločase to vypadalo pro Trnovany velmi slibně. Když už Rtyně dokázala zahrozit, udělala v zápětí hrubici. Trnovany si tak odvezly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rtyně zahrozila hned v prvních vteřinách utkání, jenže brankář hostí míč vytěsnil na tyč. Bohužel pro domácí se ptvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš. O pár vteřin později udělal rtyňský hráč hrubku a Trnovany šly do vedení. Ve 26. minutě se hosté radovali podruhé. Po přihrávce Zahradníčka se prosadil Nykodým. Jmenovaný hráč o chvíli později fauluje ve vápně a hází tak domácím záchrané lano. Penaltu Rtyně proměnila a snížila. Trefil se Fau. Před poločasem dokázaly Trnovany ještě snížit brankou Götzeho. Byla to jeho druhá trefa v zápase. Do kabin se šlo za stavu 1:3.

Do druhého poločasu vstoupila Rtyně aktivněji. Její šance na zvrat však pohřbil chybujíjí brankář Múčka, který váhal s rozehrávkou tak dlouhou, až nastřelil dotírajícího Vyhnala. Od toho se míč odrazil přimo do prázdné sítě. Zápas se už poté spíše dohrával. Trnovany už nemusely tlačit, náskok byl pohodlný. Domácí si žádnou další akci vytvořit nedokázali. Zápas skončil 1:4.



Ohlasy k zápasu


FK Rtyně nad Bílinou
Jakub Zahradníček, hráč FK Rtyně na Bílinou: Zápas s Hvězdou je pro mě vždy speciální vzhledem k mé trnovanské minulosti, o to větší zklamání byl náš výkon a zvláště pak chyby, kterými jsme soupeři doslova věnovali 3 branky, to se pak hraje velmi těžko. Na této úrovni se samozřejmě chyby očekávají, ale nám se to bohužel stává zápas, co zápas. Nezbývá nic jiného než Hvězdě pogratulovat a soustředit se na další utkání.




Sestavy


FK Rtyně nad Bílinou
J. Múčka [-] - I. Žuravský [-] , M. Karrmann [-] , T. Fau [-] (67. T. Doubek [-] ) , D. Jelonek [-] (64. F. Müller [-] ) , L. Doksanský [-] , P. Doubek [-] (78. D. Petrlík [-] ) , J. Zahradníček [-] , M. Havlín [-] , J. Bruner [-] , J. Váňa [-]

TJ Hvězda Trnovany
J. Nasler [-] - P. Perner [-] , I. Nykodým [-] , L. Marvan [-] (46. J. Vyhnal [-] ) , P. Uram [-] , L. Podhrázský [-] , R. Götz [-] , R. Simandl [-] , P. Kraus [-] (74. L. Kuzma [-] ) , M. Vondra [-] , M. Pick [-]

ŽK: 35. L. Doksanský , 40. T. Fau , 50. J. Zahradníček - 52. I. Nykodým , 76. R. Götz , 76. P. Perner . ČK: 43. L. Doksanský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Karel - VAŠATA Ondřej, IPSER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Michal Frank
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou fotbalovější, kvalita je také na jejich straně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů