0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov zakončil sezónu prohrou, Louny je porazily rozdílem čtyř branek


Branky


18. T. Smola , 34. Z. Maurer , 36. P. Bichrt , 59. Z. Maurer
5

Základní jedenáctka Duchcova poslepovaná z hráčů áčka a rezervy nedokázala béčku Loun konkurovat. Hosté si z Duchcova odvezli všechny tři body a čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

FK Duchcov přivítal na domácím hřišti FK SEKO Louny B. Oba týmy chtěly pochopitelně zakončit sezónu úspěšně. Domácím se přání ale poněkud nevyplnilo a Louny si celkem zastřílely. Hosté se vedení ujali už v 18. minutě, kdy se z přímáku trefil Tomáš Smola. Velká marodka a předčasné dovolené zapříčinily to, že Duchcov musel slepovat základní jedenáctku jak z hráčů áčka, tak i z rezervy. Na výkonu to bylo znát. Ve 34. minutě navyšoval vedení Zdeněk Mauer. O dvě minuty překonal brankáře ještě Pavel Bichrt. Do kabin se tak šlo za stavu O:3.

Pohodová výhra Loun

Do druhé půle šli domácí s myšlenkou, že se pokusí otočit. Z průběhu utkání ale bylo zřejmé, kdo bude diktovat tempo tohoto zápasu. Louny byly viditelně lepším týmem. Po čtvrt hodince hry ve druhé půli dokázali hosté upravit skóre brankou Zdeňka Maurera.  0:4 už bylo kritické a domácí tušili, kam poputují tři body. Loun boj o šestou příčku zvládly a odvezly si z Duchcova plný počet. Domácím se utkání příliš nevydařilo.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Zápas byl v režii hostů, mohlo to skončit i vyšším rozdílem. Dohrávali jsme v lepených sestavách. Díky hráčům z rezervy, že nám chodili pomoct. Louny tak souboj o šestou příčku vyhrály vcelku v poklidu.




Sestavy


FK Duchcov
L. Kouba [-] (46. M. Ajdinovič [-] ) - T. Zoubek [-] , P. Kadeřábek [-] , T. Orlt [-] (37. T. Štajnc [-] ) , M. Guida [-] , T. Mudrák [-] , J. Levý [-] (61. P. Strnad [-] ) , D. Kubánek [-] , M. Bára [-] , J. Procházka [-] , F. Macháček [-]

FK SEKO Louny B
P. Cihlář [-] - L. Střelec [-] (69. T. Srb [-] ) , T. Smola [-] (58. Š. Šedivý [-] ) , P. Bichrt [-] (69. M. Baťka [-] ) , M. Dubský [-] (58. T. Oliinyk [-] ) , Z. Maurer [-] (80. J. Kačín [-] ) , M. Šnajdar [-] , J. Kovalčík [-] , S. Alberovský [-] , T. Šťourač [-] , J. Černý [-]

ŽK: 31. T. Zoubek , 55. M. Guida - 58. M. Dubský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - ŽIVNŮSTKA Filip, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Daniel Vorel, hráč
Tip experta: výhra domácích

Duchcov je doma velice silný, zvládne to.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů