2:1
(1:0)
52. M. Bára
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 13:30

30.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodový zápas v Podbořanech skončil třemi body pro domácí, Duchcov odjížděl s prázdnou


Branky


18. J. Krejčí , 91. J. Turek - 52. M. Bára
6

Podbořanům se povedlo vstřelit rychlý gól a jít do kabin s vedením. V půli druhé ale Duchcov vyrovnal. Chvíli před koncem už všichni počítali s penaltami, Podbořany ale zabraly a vteřiny před koncem vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka domácích

TJ Tatran Podbořany doma přivítaly FK Duchcov. Favoritem v tomto uktání byl jednoznačně Duchcov, alespoň papírově. Nevýdhou pro hosty byla ale absence několika hráčů základní sestavy, povolani byli tedy opět béčkaři. Lepší vstup ale předvedli určitě domácí. Už v 18. minutě si Jiří Krejčí dokázal poradit s brankářem Lukášem Koubou a poslat svůj tým do vedení 1:0. Zápas se nesl v pohodovém duchu, hosté se ale v první půli prosadit nedokázali. Do kabin se tak šlo za lehce překvapujícího stavu 1:0.

Gól v nastavení

Hosté z Duchcova tušili, že ve druhém poločase musí zabrat a alespoň vyrovnat. Povedlo se. Sedm minut po startu druhé půle se míče ujal Marek Bára a překonal brankáře Podbořan. V průběhu zápasu se oboum týmům několikrát podařilo nastřelit brankovou konstrukci. Zápas těsně před koncem sezóny byl pohodový, několik minut před hvizdem už hráči obou celků počítali s penaltami. V tu ránu se ale domácí Podbořany probraly a brankou v 91. minutě, kterou vstřelil Jiří Turek, rozhodly o tom, že tři body zůstanou doma. Duchcov tak odjížděl s prázdnou.



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Remíza by zápasu slušela, ale bohužel. Nastřelili jsme dvě břevna, domácí jedno. Relativně pohodový zápas na konec sezóny, kdy už nikomu o nic nešlo.



Sestavy


TJ Tatran Podbořany
P. Bezděk [-] - M. Parpel [-] (57. Z. Poborský [-] ) , M. Vybíral [-] (57. F. Matějíčka [-] ) , M. Janoušek [-] , J. Krejčí [-] (46. K. Turek [-] ) , P. Sprugevich [-] , J. Kerda [-] , J. Hlaváček [-] (57. P. Tošner [-] ) , J. Turek [-] , M. Kováč [-] , D. Károly [-] (57. A. Jančík [-] )

FK Duchcov
L. Kouba [-] - D. Boho [-] (71. T. Štajnc [-] ) , J. Procházka [-] , T. Zoubek [-] , J. Žák [-] , T. Holub [-] , M. Bára [-] , F. Macháček [-] , J. Levý [-] , R. Sirovátka [-] , P. Svatoš [-]

ŽK: 36. M. Parpel , 41. D. Károly , 82. Z. Poborský - 32. F. Macháček , 33. J. Levý , 39. T. Zoubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SAIFERT Tomáš - PLZÁK Martin, DAVIGNON Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Jakub Forman, hráč
Tip experta: remíza

Podbořany jsou doma silnější, než venku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích