2:1
(1:1)
40. D. Rulf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 13:30

30.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedlice se doma o body obrat nenechaly, Blažim nakonec nedosáhla ani na jeden


Branky


11. D. Vorel , 82. D. Vorel - 40. D. Rulf
6

Novosedlice se ujali brzkého vedení. Dále si vytvářely šanice, do poločasu ale dokázala Blažim srovnat. Před závěrem utkání svou druhou brankou rozhodl Daniel Vorel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

FK Novosedlice na své domácí půdě přivítaly FK Blažim. Do zápasu vstoupili lépe domácí. Už v 11. minutě měl na noze příležitost kapitán Marek Vorel. Ten se ale rozhodl nestřílet a lobem poslal balón na Daniela Vorla, který si s brankářem zkušeně poradil a poslal svůj tým do vedení. Domácí si i nadále vytvářeli gólovky, byl to ale soupeř, který dokázal před poločasovým hvizdem vstřelit branku. Za Blažim se prosadil ve 40. minutě útočník Daniel Rulf.

Druhá branka Daniela Vorla

Druhý poločas už byl o poznání vyrovnanější. Hosté se snažili hrozit zejména střelami z větší vzdálenosti. Šance v brankovém území měly spíše Novosedlice, branku ale vstřelit dlouhou dobu nedokázaly. Domácí byli v jednu chvíli opravdu blízko, po jednom z rohových kopů totiž dokázal marek Vorel překonat brankáře. Na čáře byl ale připravený obránce, který míč uklidil pryč od branky. Před koncem zápasu ale Novosedlice zavelily. Pasem přes celé hřiště dokázal DUšan Tesařík najít Jiřího Vobeckého. Ten poslal do vápna, kde čekal Daniel Vorel. Levačkou z voleje se střelec prvního gólu opět nemýlil a zajistil domácím tři cenné body. Více branek i přes absolutní tutovky nepadlo. Konec zápasu 2:1. Blažim odjela domu s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Novosedlice
Marek Vorel, hráč a asistent vedoucího: Do zápasu jsme vstoupili lépe my, vstřelili jsme rychlou branku. Dominovali jsme i nadále, nakonec to byl ale soupeř, který do poločasu trefil branku. Ve druhé půli jsme zabrali a i přes spoustu nevyužitých šancí se nám přece jenom jednu povedlo proměnit v tříbodový gól.




Sestavy


FK Novosedlice
J. Krajewski [-] - J. Vorel [-] (46. J. Vobecký [-] ) , M. Bušek [-] , L. Mach [-] , D. Tesařík [-] , D. Vorel [-] , P. Janota [-] , M. Janota [-] , F. Novák [-] , M. Vorel [-] , D. Louda [-]

FK Blažim
J. Weitz [-] - P. Hendrych [-] (46. A. Harzer [-] ) , D. Onuščák [-] (46. T. Svoboda [-] ) , D. Rulf [-] , J. Schuchardt [-] , J. Ročenovič [-] , M. Jeník [-] (46. O. Perlík [-] ) , D. Hosnedl [-] , P. Filo [-] , P. Bartko [-] , P. Loukota [-] (80. J. Bartko [-] )

ŽK: 31. M. Vorel , 31. D. Vorel - 31. D. Rulf , 39. P. Filo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Faigl Jaroslav - MATERNA Jiří, STUPKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Jakub Forman, hráč
Tip experta: výhra hostů

Blažim má poslední týdny dobrou formu, kterou jsme pocítili i my.

Tip: výhra hostů