2:1
(2:0)
49. P. Nový
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 13:30

30.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strupčice důležité utkání na půdě Oseku nezvládly, nabídly tak Chlumčanům šanci snížit bodovou ztrátu


Branky


6

Baník se po chybě dostal do rychlého vedení. Po červené kartě se uzamkl ve vápně a bránil útoky hostů. Osek v prvním poločase ještě zvyšoval, Strupčice snížily až na začátku druhé půle. Osek to nakonec zvládl ubránit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

TJ Baník Osek doma přivítal SK Strupčice. Hosté bojují s Chlumčany o titul, vyhráno ale ještě nemají. Strupčice věděly, že v Oseku musí zvítězit bezpodminečně za tři body. Jenže hosté už v úvodu udělali velkou hrubku. Už v 7. minutě darovali domácím vedoucí gól a naopak oni sami vyložené šance proměnit nedokázali. O chvíli později uviděl jeden z podbořanských hráčů druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Domácí se tak v deseti usadili před svým vápnem a snažili se uhlídat výsledek. Po jednom z protiútoků hosté faulovali a nabídli domácím přímý kop. Jiří Štika svou druhou brankou v utkání poslal Podbořany do dvougólového vedení, které jim naprosto vyhovovalo. Do kabin se tak šlo za příznivého stavu pro domácí.

Výhra Oseka

O poločase udělaly Strupčice dvě důležité střídání, posílily také ofenzívu. Právě tato střídání jim vyšla a byl z toho rychlý gól. Ve 49. minutě dokázal branku vstřelit Pter Nový po centru z pravé strany od Daniela Košťála. Do konce utkání útočili hosté do plných a nedařilo se jim prosadit. Osek nakonec výsledek 2:1 ubránil a sebral tak tři velmi důležité body pro Strupčice. Chlumčany tak dostaly šanci snížit ztrátu a v poslední dohrávce klidně vyhrát titul. To se však dozvíme až přiští víkend.



Ohlasy k zápasu



SK Strupčice
Luděk Pěnkava, trenér: Věděli jsme o co v zápase jde. My hrajeme o titul, Osek o záchranu. Po vyloučení domácího hráče jsme útočili do plných a prosadit se nám povedlo pouze jednou. Bohužel jsme odjeli bez bodu.



Sestavy


TJ Baník Osek
Š. Urbánek [-] - J. Kučera [-] , J. Štika [-] , J. Mašek [-] , P. Siřiště [-] , L. Dragoun [-] , J. Procházka [-] (76. T. Patera [-] ) , M. Gerhard [-] , J. Prášek [-] , J. Nedvěd [-] , P. Váňa [-] (67. J. Ježek [-] )

SK Strupčice
T. Chrenko [-] - M. Nechanický [-] , D. Košťál [-] , O. Čvančara [-] (80. J. Zeman [-] ) , P. Nový [-] (74. T. Zetka [-] ) , M. Šanoba [-] , R. Baksa [-] (46. M. Jaroš [-] ) , M. Materna [-] , M. Janata [-] (46. O. Vrbka [-] ) , J. Vrba [-] , L. Vrba [-]

ŽK: 10. L. Dragoun , 54. J. Procházka , 59. J. Prášek , 80. J. Nedvěd - 10. L. Vrba , 28. O. Čvančara , 40. M. Šanoba , 46. M. Janata , 90. M. Jaroš . ČK: 18. L. Dragoun .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LESÁK Petr - PRÁGL Martin, JANSA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Jakub Forman, hráč
Tip experta: výhra hostů

Hosté střílejí hodně branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů