Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 13:30

29.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepříjemně hrající Blažim dokázala skolit velikána z Meziboří


Branky


7

Domácí se ujali velmi brzského vedení, přišla ale otočka ze strany Meziboří. Do poločasu vyrovnal Rulf. Ve druhé půli domácí využili konstantního tlaku a rozhodli zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

Domácí FK Blažim na své půdě přivítala SFK Meziboří. Hosté věděli, že je Blažim velmi nepříjemným soupeřem a že jim to určitě nedá zadarmo. Také že domácí byli tím týmem, který se ujal vedení. Už v 8. minutě dokázal brankáře překonat Jakub Schuchardt a dostat tak hostující Meziboří pod tlak. Netravlo to však dlouhou a vyrovnání bylo na světě. V 18. minutě se poprvé v utkání trefil Vojtěch Nesper. O čtvrt hodinky pozdějí přidal již zmiňovaný střelec hostů svou druhou branku a stav utkání byl rázem otočen. Několik málo minut před koncem poločasu ještě dokázal vyrovnat útočník domácích Daniel Rulf. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 2:2.

Vítězství Blažimi

Ve druhé půli lehce vynikala domácí Blažim. Meziboří nehrálo příliš povedené utkání, hráči se tolik nehýbali a chyběla tomu myšlenka. Domácí hráli nepříjemný fotbal a dostávali hosty pod neustálý tlak. Hosté se s tím nedokázali srovnat. Blažim tento pres nakonec dokázala zužitkovat ve svůj prospěch. V 65. minutě se míče ujal Dominik Onuščák, který nezaváhal a úspěšně překonal brankáře Petra Heimrátha. Domácí hráč Pavel Loukota deset minut před koncem viděl druhou žlutou kartu, Meziboří mělo tedy chvilkovou početní výhodu. V posledních vteřinách uviděl červenou barvu i střelec rozhodující branky. Hostům už se ale branku vstřelit nepodařilo a Blažim tak udržela všechny tři body doma. Meziboří odjíždělo zklamaně bez bodů.



Ohlasy k zápasu



SFK Meziboří
Jaroslav Neubert, předseda klubu: Zápas hodnotím kriticky, hráli jsme prostě špatně. Chyběl pohyb, hráli jsme bez nápadu. Nebylo tam nic, s čím bychom mohli být spokojení. Blažim hrála nepříjemný fotbal, se kterým jsme se nedokázali po celou dobu zápasu srovnat.



Sestavy


FK Blažim
J. Weitz [-] - P. Hendrych [-] , D. Rulf [-] , D. Onuščák [-] , J. Ročenovič [-] , J. Schuchardt [-] , M. Jeník [-] (67. J. Bartko [-] ) , D. Hosnedl [-] , P. Filo [-] , P. Bartko [-] , P. Loukota [-]

SFK Meziboří
P. Heimráth [-] - J. Černík [-] , F. Šenkyřík [-] , J. Liboměrský [-] (84. M. Buben [-] ) , J. Liboměrský [-] - J. Smola [-] , M. Frank [-] , Z. Hanousek [-] , T. Fialka [-] - V. Nesper [-] , J. Bohata [-]

ŽK: 25. D. Onuščák , 48. P. Loukota , 57. P. Filo , 60. P. Bartko , 72. J. Schuchardt - 33. Z. Hanousek , 54. V. Nesper , 74. J. Bohata , 81. J. Černík , 86. J. Liboměrský . ČK: 77. P. Loukota , 91. D. Onuščák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LESÁK Petr - VLAŠIČ Miroslav, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Jakub Polák, brankář
Tip experta: remíza

Blažim to doma zadarmo nedá, takže věřím že remízu udělají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích