0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 13:30

29.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vroutek sice v první půli odolával, v té druhé si to ale Litvínov pohlídal


Branky


7

Vroutek se bránil a nedovolil Litvínovu v prvním poločase skórovat. Druhá půle ale přinesla tři branky hostů, kteří si tak z Vroutku odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrana Vroutku odolala

Domácí FK Vroutek přivítal na své půdě celek z Litvínova. Po povedeném zápase z minulého kola chtěli domácí navázat a proti favoritovi urvat nějaké ty body. Od začátku zápasu ale bylo zřejmé, že hostující Litvínov bude tempo hry diktovat. Měli pevnou a pohyblivou obranu, která útočnou dvojici Vroutku vůbec k ničemu nepouštěla. Hosté byli po většimu času na míči a dobývali domácí branku. První velkou akci likvidoval brankář Uhliar v 18. minutě. Přicházely další šance a společně s nimi odcházely síly domácích borců. Vroutek ale nakonec čisté konto v první půli udržel. Ke konci poločasu musel ještě střídat zraněný domácí hráč Michael Balák. Do kabin se šlo za bezgólového stavu.

Hradby byly dobyty

Ve druhé půli už se domácí dopředu vůbec nedostávali, nezbyly na to síly. Hrálo se na jednu branku a tak bylo otázkou času, kdy se Litvínov prosadí poprvé. Skóre nakonec otevřel v 51. minutě Jakub Forman. Po chybě  ve středu hřiště a ztrátě míče následovala přesná přihrávka, uvolnění a umístěná střela. Několik minut po té dostal další přesnou přihrávku Stejskal, potáhnul si míč blíž k brance a zblízka prostřelil Uhliara. Po druhé brance již bylo jasné, jak zápas dopadne. Čipka na hrotu domácího útoku marně sváděl běžecké souboje s litvínovskými obránci. Utkání plynulo v poklidném, téměř přátelském ovzduší. Hosté si vychutnávali možnosti zahrát si kvalitní tréninkový zápas v rekreačním tempu. Dovolili si i v 62. minutě zápasu vystřídat brankáře a do pole postupně nastoupili čtyři čerství hráči. V 85. minutě si zlepšili hosté konečné skóre, přesnou přihrávku přebírá Jakub Liška a  má volnou cestu k brance. Pohodlně proměňuje a upravuje závěrečný účet na 3:0 pro hosty. Konečný stav tedy 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Jaromír Hykl, tiskový mluvčí FK Vroutek: Domácí zápas neodevzdali, ale brzy bylo jasné, že proti přesné a aktivní hře Litvínovských nemají šanci. Ubránili ještě první poločas, ale na víc nebyly síly. Ještě dvakrát a končí jarní část soutěže a s tím i účinkování FK Vroutku v krajské soutěži.




Sestavy


FK Vroutek
O. Uhliar [-] - D. Čipka [-] , J. Kukla [-] , R. Gutwald [-] , Z. Machyna [-] , A. Machyna [-] (80. J. Balák [-] ) , M. Veselský [-] , M. Balák [-] (43. A. Kmeťo [-] ) , J. Imríšek [-] , T. Santner [-] , O. Kubelka [-]

FK Litvínov
T. Liška [-] (62. Z. Uhlíř [-] ) - J. Jonáš [-] , P. Hasso [-] (77. T. Forman [-] ) , M. Stejskal [-] , M. Charamza [-] (77. J. Ducháček [-] ) , O. Havlíček [-] (65. J. Vintr [-] ) , T. Verner [-] , J. Liška [-] , M. Bajer [-] , J. Forman [-] , D. Hochel [-]

ŽK: 77. Z. Machyna .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FOLK Martin - POLÍVKA Lukáš, KRÁTKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Jakub Polák, brankář
Tip experta: výhra hostů

Kluci z Litvínova jsou o třídu jinde.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů