Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 13:30

29.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strupčice sice úvod zápasu nezvládly, Obrnicím ale nakonec nastřílely osm branek


Branky


12. O. Čvančara , 13. P. Nový , 20. J. Vrba , 35. J. Hromas , 54. P. Nový , 58. P. Nový , 76. T. Zetka , 87. P. Nový - 5. O. Mentlík
7

První minuty naznačovaly možné překvapení v podobě Obrnic. Ve 12. minutě už ale bylo srovnáno, do poločasu přidali domácí ještě další tři branky. Konečným výsledkem 8:1 si pojistily tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné vedení

SK Strupčice přivítaly na domácí půdě poslední celek tabulky TJ Sokol Obrnice. Domácí borci již mají titul a následný postup na dosah, zabránit jim v tom už mohou pouze Chlumčany. Strupčice opět nastoupily v nekompletní sestavěa úvod podle toho také vypadal. Hned v 5. minutě náhradní brankář špatně vyběhl a nabídl tak Obrnicím vedení, které zužitkovaly. Velmi brzy ale domácí hru zlepšili a vyrovnali se soupeři. Ve 12. minutě dokázal vyrovnat Ondřej Čvančara, o minutu pozdějí přidal svou první branku v utkání Petr Nový. Ve 20. minutě se prosadil Jan Vrba. Poslední branku prvního poločasu zaznamenal ve 35. minutě Josef Hromas. Do kabin se šlo za stavu 4:1

Jasná výhra domácích

Začátek druhého poločasu Obrnicím naznačoval, že o bodech už je rozhodnuto. Už v 54. minutě přidal svou druhou branku v zápase útočník Petr Nový. O čtyři minuty přidal branku číslo tři a zkompletoval tak hattrick! Domácí si poté dali od gólů krátkou pauzu. Šancí měli požehnaně a i když vedli o velký počet branek, mnoho šancí proměnit nedokázali. Strupčice ke konci zápasu opět zabraly. V 76.minutě se prosadil Tomáš Zetka a tři minuty před koncem přidal už svou čtvrtou branku hroťák Petr Nový. Konečný stav utkání 8:1.



Ohlasy k zápasu


SK Strupčice
Luděk Pěnkava, trenér: Opět jsme nastoupili v nekompletní sestavě a ze začátku půle to bylo znát. Nakonec jsem ale vyrovnali a byli jasnými pány na hřišti. Braněk mělo být daleko víc, ale v pěším tempu jsme utkání dovedli snadno k vítěznému konci.




Sestavy


SK Strupčice
O. Vrbka [-] - M. Šanoba [-] , P. Nový [-] , R. Baksa [-] , M. Janata [-] , T. Zetka [-] , J. Vrba [-] , J. Houdek [-] , O. Čvančara [-] (83. M. Nechanický [-] ) , J. Hromas [-] (46. J. Zeman [-] ) , L. Vrba [-] (58. M. Klein [-] )

TJ Sokol Obrnice
M. Trhlík [-] , J. Somerauer [-] , P. Žolták [-] (74. L. Molnár [-] ) , J. Tůma [-] , O. Mentlík [-] , D. Tůma [-] , J. Zaspal [-] , M. Plaček [-] , K. Kraitl [-] , L. Havelka [-] , V. Zaspal [-]

ŽK: 45. R. Baksa - 34. K. Kraitl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Teska Miroslav - ŘÍHA Viktor, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Jakub Polák, brankář
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že kluci rozhodně nedopustí přijít o další body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích