0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 13:30

29.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrana Novosedlic úspěšně odolala domácím Údlicím, bratři Vorlové rozhodli zápas


Branky


28. D. Vorel , 89. M. Vorel
7

Údlice nehrály vůbec špatně, hostující obrana ale dokázala odolávat. Po brankách Marka a Daniela Vorla si Novosedlice odvezly veškeré tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostí

Domácí TJ Sokol Údlice vyzvaly na domácí půdě FK Novosedlice. Hostům kryl záda pouhý jeden náhradník, a to vedoucí mužstva. Domácí měli ale ze hry více. Drželi balón a branku Novosedlic ohrožovali zejména ze stran. Veškeré centry však dokázala obrana hostí odvracet. První velkou šanci měl nakonec hostující hráč Daniel Vorel, ten svoji sólo akci ale nedokázal přetavit v branku. Lobem to zkoušel i Marek Vorel, jeho pokus ale skončil smolně na břevně. Nakonec přeci jenom branka v první půli padla. Daniel Vorel se do třetice po samostatném úniku prosadil a poslal hosty ve 28. minutě do vedení. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

Druhá branka hostí

Do druhého dějství vstoupily Novosedlice s nuceným střídáním. Do hry naskočil za Josefa Hlaváčka spoluhráč Jan Leibl. Celá jedenáctka statečně bránila výpady Údlic. Mnoho protiútoků ze strany hostů opět vyprodukoval Marek Vorel, který neúnavně větral obranu soupeře společně se svým bratrem Danem a nenechal obranu vydechnout. Rozhodnutí přišlo minutu před koncem základní hrací doby. Marek Vorel dokázal zkrotit míč, obehrát brankaře a pohodlně překonat jeho svatyni. Poslední vteřiny si už hostující hráči pohlídali a mohli tak slavit tři body, které si odvezli z Údlic.



Ohlasy k zápasu



FK Novosedlice
Marek Vorel, kapitán týmu a asistent vedoucího: Obrovská úleva a vysoké nasazení každého z nás se proměnilo ve tříbodové vítězství. Díky patří každému hráči, někteří odehráli utkání ve značných bolestech a o to je výhra cennější. Další důkaz, že tahle soutěž pro nás není náročná! Soupeřům na sestupových pozicích jsme utekli na 9 a 13 bodů. Můžeme tak poslední dvě utkání hrát v klidu a sbírat body pro ještě lepší umístění.



Sestavy


Sokol Údlice
M. Lux [-] - R. Křapek [-] , M. Nítek [-] , L. Kučera [-] , M. Sejček [-] , O. Valenta [-] , M. Klöpsch [-] , M. Henych [-] (51. V. Lhotský [-] ) , Š. Micák [-] , D. Novotný [-] , J. Hoferek [-] (74. T. Valenta [-] )

FK Novosedlice
J. Krajewski [-] - T. Vovesný [-] , J. Vorel [-] , D. Vorel [-] , P. Janota [-] , M. Janota [-] , D. Sommer [-] , F. Novák [-] , M. Vorel [-] , D. Louda [-] , J. Hlaváček [-] (46. J. Leibl [-] )

ŽK: 7. Š. Micák , 75. M. Lux - 14. M. Janota , 75. D. Vorel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KLIMPL Miroslav, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Jakub Polák, brankář
Tip experta: výhra domácích

Čistá matematika, je potřeba aby Novosedlice zůstaly s námi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích