Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov potvrdil roli favorita a nasázel Obrnicím deset branek


Branky


6

Obrnice sice začaly aktivně, brzo se ale rozpadly. Do poločasu vedl Duchcov o pět branek. Ve druhé půli přidali ještě dalších pět a po finálním výsledku 1:10 si odvezli všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek Duchcova

TJ Sokol Obrnice doma přivítaly FK Duchcov. Domácí byli ze začátku zápasu aktivnějším týmem. Naopak Duchcov začal velmi vlažně, nemohl se dostat do hry. Po patnácti minutách se však hosté nakonec zápasu zmocnili a rázem otevřeli skóre. V 17 minutě se jako první prosadil Tomáš Holubička. Uběhlo několik minut a hosté šli do dvougólového vedení. Netradičně hrjící obránce v útoku Jan Barnat se trefil ve 26. minutě. Dvě minuty na to se prosadil už podruhé. Ve 34. minutě dokonce Jan Barnat slavil hattrick. Vteřiny před poločasovým hvizdem ještě upravoval Martin Bulanda na 0:5. Do kabin tak šly domácí za velmi nepříznivého stavu, i přes jejich prvotní tlak.

Demolice domácích

Poločas číslo dvě se nesl ve stejném duchu, jako ten první. Po necelé čtvrthodince se prosadil z penalty brankář Lukáš Kouba. Faulovaný Martin Bulanda musel být bohužel vystřídat a následně transportován do nemocnice. Místo v brance bylo přenecháno Michalovi Ajdinovičovi. V 65. minutě zaznamnela branku Jaroslav Levý a tak hosté vedli o šest branek. Minutu na to se trefil Jaroslav Levý, dále Vít Kořínek. Prosadili se také střídající hráči béčka Petr Svatoš a Marek Bára. Průběh zápasu byl jednoznačný a Obrnice se do hry vůbec nedostaly. V závěru nakonec domácí hráč Jakub Zaspal alespoň pravoval skóre na konečných 1:10. Domácí tak pokračují v nepřízznivých výsledcích. Naopoak Duchcov si z venkovního utkání odvezl všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Jednoznačný průběh, i když to zprvu nevypadalo. Nechali jsme sice některé hráče s drobnými zraněními odpočívat, poslední tým tabulky jsem ale jasně přehráli.



Sestavy


TJ Sokol Obrnice
L. Molnár [-] - O. Mentlík [-] , M. Miškolci [-] , D. Tůma [-] , M. Trhlík [-] , J. Zaspal [-] , M. Plaček [-] , K. Kraitl [-] , A. Brož [-] (57. L. Molnár [-] ) , V. Plechinger [-] , V. Zaspal [-]

FK Duchcov
L. Kouba [-] (61. M. Ajdinovič [-] ) - M. Bulanda [-] (57. M. Kopřiva [-] ) , T. Orlt [-] , V. Kořínek [-] , F. Macháček [-] (69. T. Štajnc [-] ) , T. Holubička [-] (61. P. Svatoš [-] ) , J. Levý [-] , T. Zoubek [-] , T. Večerka [-] , J. Žák [-] , J. Barnat [-] (69. M. Bára [-] )

ŽK: 24. M. Plaček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - KRUTINA Radek, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: David Berki, hráč
Tip experta: výhra hostů

Duchcov vyhraje, Obrnicím se vůbec nedaří.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů