Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 13:30

28.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavé utkání mezi Vroutkem a Blažimí nakonec urvali domácí


Branky


12. J. Kukla , 21. D. Čipka , 74. J. Kukla , 76. J. Kukla , 81. D. Čipka - 35. Z. Kušnir , 39. D. Onuščák , 44. D. Rulf , 58. P. Hendrych
6

Vroutek začal na výbornou, Blažim ale zabrala a do poločasu otočila. Ve druhé půli sice hosté navýšili, domácí ale dokázali otočit stav utkání a zvítězit 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka Blažimi

FK Vroutek přivítal na domácím hřišti FK Blažim. Utkání začali domácí o poznání lépe. Ve 12. minutě dostal přesnou přihrávku Jan Kukla, šel sám na brankaře a šanci proměnil. Hosté byli skvělým začátkem domácích zaskočeni a nemohli se dostat do hry. Hbitý Daniel Čipka předvedl podobnou akci jako střelec první branky a s jistotou dal v 21. minutě na 2:0. Byla to jeho první branka za Vroutek. Blažim musela začít hrát. Zlepšili pohyb a zpřesnili hru. Vroutek rázem vypadl z tempa, souhra se začala rozpadat. Obrana pod tlakem začala chybovat a bylo z toho dvě branky ve 35. a 39. minutě. Trefili se Zdeněk Kušnir a Dominik Onuščák. Minutu před poločasem si Vroutek vstřelil vlastní branku a do kabin se tak šlo za stavu 2:3. Hosté dokázali otočit.

Vroutek to zvládl

Začal druhý poločas. Hosté začátek nepodcenili, na 2:4 upravoval záložník Patrik Hendrych. Po sérii nešťastných odrazů ve vápně tak rázem domácí prohrávali od va góly. Vroutek se ale nevzdával. Začal hosty přehrávat, převzal otěže utkání. V 74. minutě to dokázali zužitkovat, prosadil se Jan Kukla, který využil chyb obránců a rázem překonal brankaře. Uběhly pouhé dvě minuty a bylo srovnáno. Opět se trefil Jan Kukla a završil tak hattrick! Na gól mu přihrával Radek Gutwald. Hosté se nemohli dostat do tempa. V závěru utkání ale Blažim vyvinula na půce domácích veilký tlak, ten ovšem nevyužili. Naopak Vroutek dokázal senzačně otočit zápas a brankou v 81. minutě rozhodnout o tom, že tři body zůstanou doma.



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Machyna, trenér: V momentě, kdy jsme se drželi stanovené taktiky, na začátku prvního poločasu a poslední půlhodinu, měli jsme převahu. Dostali jsme zbytečné branky. Takové chyby nesmíme dělat. Jsem spokojen s kolektivním výkonem a hlavně s obrovskou chutí dotáhnout zápas k vítězství. Oceňuji rozvahu a přehled mladého Čipky. Kukla předvedl, že je stále excelentní pan střelec.




Sestavy


FK Vroutek
O. Uhliar [-] - D. Čipka [-] , J. Kukla [-] , R. Gutwald [-] , Z. Machyna [-] , A. Machyna [-] , M. Veselský [-] , V. Mlejnek [-] , J. Imríšek [-] , T. Santner [-] , O. Kubelka [-] (88. J. Balák [-] )

FK Blažim
J. Weitz [-] - Z. Kušnir [-] (79. A. Harzer [-] ) , J. Ročenovič [-] , D. Onuščák [-] , D. Rulf [-] , J. Schuchardt [-] , M. Jeník [-] (56. P. Hendrych [-] ) , D. Hosnedl [-] , J. Bartko [-] (46. L. Čábelka [-] ) , P. Bartko [-] , P. Loukota [-]

ŽK: 24. V. Mlejnek - 78. J. Ročenovič .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Materna Jiří - FAIGL Jaroslav, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: David Berki, hráč
Tip experta: remíza

Vroutku se tuto sezónu nedaří, ale doma udělají alespoň bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů