Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:30

27.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov si otočku z první půle líbit nenechal a zkušeně rozhodl ve druhém poločase


Branky


7

Skóre sice otevíral domácí Duchcov, hosté ale do poločasu dvěma brankami Ingardii dokázali otočit. Druhá půle už byla jasně ve prospěch domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka Ohníče

Domácí FK Duchcov přivítal na své půdě celek z Ohníče. Po těsné výhře domácích z minulého kola proti Málkovu se dalo očekávat, že si budou chtít spravit chuť. Okresní derby nakonec přineslo velmi zajímavý zápas. Vedení se v 17. minutě ujal Duchcov. Po střeleckém pokusu Jakuba Procházky dokázal Pavel Giňa tečí poslat domácí co jednobrankového náskoku. Nemohli se ovšem radovat příliš dlouho. Za pět minut srovnal skóre velmi agilní Alex Ingardia. Ve 29. minutě se zmiňovaný hráč Ohníče dokázal prosadit po druhé a otočit tak průběh utkání na stranu hostujícího celku. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 z pohledu Duchcova.

Povedená půle Duchcova

Do druhé půle nastoupili domácí borci s vidinou co nejrychlejší vyrovnávací branky. Na hřišti se ale docela dlouhou hledali, hodně jim chyběl pohyb a moment překvapení. Duchcovu se to nakonec povedlo, konkrétně v 68. minutě. Trefil se Tomáš Holubička. Pět minut na to otočil skóre ve prospěch domácích záložník Cong Phan. Domácí byli v tuto chvíli již na koni. Na 4:2 se povedlo zvýšit v 77. minutě Martinovi Bulandovi. V závěru utkání zpečetil finální výsledek 5:2 David Kubánek. Hostům tak náskok z první půle nijak do druhého poločasu nepomohl. Duchcov si po zápase s Ohníčí na domácí půde připsal další tři body do tabulky. Na 5. Litvínov však stále ztrácí devět bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Kvalita byla na naší straně. Ohníč má sice v sestavě některé zajímavé mladé hráče, my jsme však díky zkušenostem dokázali otočit průběh utkání. Výhra je z mého pohledu zasloužená.




Sestavy


FK Duchcov
L. Kouba [-] - T. Holubička [-] , C. Phan [-] , A. Slaný [-] (46. T. Holub [-] ) , D. Kubánek [-] , P. Giňa [-] (76. M. Bulanda [-] ) , J. Procházka [-] , J. Levý [-] (85. P. Kadeřábek [-] ) , T. Zoubek [-] , T. Večerka [-] , J. Barnat [-]

TJ Baník Ohníč
J. Polák [-] - O. Borosch [-] - A. Ingardia [-] - M. Prchal [-] (79. M. Císař [-] ) , M. Mašata [-] (60. M. Rosenkranc [-] ) , L. Bánom [-] (79. V. Pešek [-] ) , M. Pelikán [-] (66. S. Berky [-] ) , P. Rak [-] , D. Zámostný [-] , J. Grossmann [-] , L. Pícha [-]

ŽK: 31. T. Holubička , 38. J. Procházka - 20. O. Borosch , 44. M. Mašata , 56. J. Grossmann , 79. M. Prchal , 89. P. Rak .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sabo Miroslav - VLK Lukáš, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Tomáš Kouřil
Tip experta: výhra hostů

Duchcov hraje doma a bude mít nejspíš hezkou podporu od diváků. Za mě to ale není silnější tým než SEKO Louny a kluci teď mají v hlavách tu výhru doma a na hřiště se jim půjde lépe. Věřím ve výhru Ohníče. Tip 2:5

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích