5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 13:30

27.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky ze Strupčic doma nezaváhal a s Málkovem si poradil


Branky


21. D. Sýkora (vl.) , 25. R. Baksa , 47. M. Jaroš , 78. P. Nový , 87. M. Jaroš - 2. A. Fridrín , 56. T. Boháček
8

Hosté šli sice do rychlého vedení, do poločasu se ale Strupčicím povedlo otočit. Druhá půle už byla jasně v režii domácích. Stále si tak drží odstup od Chlumčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka domácích

Aspirant na titul ze Strupčic přivítal na své domácí půdě SK Málkov. Domácí před zápasem vedli tabulku o osm bodů před Chlumčany. Druhý zmiňovaný tým ovšem ještě čeká dohrávka. Skóre překvapivě otevíral právě hostující Málkov. Už ve druhé minutě se prosadil Adam Fridrín a zaskočil tak domácí tým. Ve 21. minutě ovšem přišla chyba právě hostů. Po centru z pravé strany uklidil ukázkově obránce Daniel Sýkora míč do své branky a bylo tak vyrovnáno. Strupčice nepolevily a ve 25. minutě přidaly branku druhou. Radek Baksa jakožto sváteční střelec poslal domácí do vedení ranou z 25 metrů. Více branek v první půli nepadlo a tak se do kabin šlo za stavu 2:1.

Druhá půle Strupčic

Strupčice do druhého poločasu vlítly a hned ve 47. minutě jim Martin Jaroš zajistil dvoubrankové vedení. Po několika minutách se ovšem znovu ozvali hosté. Na 3:2 snížila devítka Tomáš Boháček. V 78. minutě ovšem zaveleli domácí. Kanonýr Petr Nový zakončil perfektní spolupráci pěti hráčů perfektně na zadní tyč. Málkov už byl na lopatkách, Strupčice toho využily a v 87. minutě definitivně rozhodli. Martin Jaroš ukázal svou rychlost, kdy utekl obraně a před brankářem nezaváhal. Pískal se konec zápasu. Konečné skóre 5:2. Strupčice si tak stále drží pohodlně první příčku a pomalu začínají slavit. Ohrozit je mohou už jen Chlumčany.



Ohlasy k zápasu


SK Strupčice
Luděk Pěnkava, trenér: Hosté sice zápas druhou brankou zdramatizovali, výhru jsme si ale pohlídali. Předvedli jsme jeden z lepších výkonů a stále si tak držíme náskok na čele tabulky.




Sestavy


SK Strupčice
T. Chrenko [-] - D. Glas [-] (46. M. Jaroš [-] ) , D. Košťál [-] , M. Janata [-] , M. Nechanický [-] , J. Vrba [-] , M. Materna [-] , P. Nový [-] (81. M. Klein [-] ) , R. Baksa [-] , M. Šanoba [-] (76. O. Vrbka [-] ) , L. Vrba [-]

SK Málkov
P. Novotný [-] - D. Sýkora [-] , D. Šlehofer [-] , M. Vaněk [-] , J. Stoklásek [-] - M. Farář [-] , Z. Kopta [-] (73. H. Moysh [-] ) , L. Krchník [-] , L. Šroub [-] - A. Fridrín [-] (79. M. Sýkora [-] ) , T. Boháček [-]

ŽK: 65. L. Vrba , 76. M. Šanoba - 80. D. Šlehofer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLBUS Jan - FORMÁNEK Tomáš, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Tomáš Kouřil
Tip experta: výhra domácích

Strupčice hrajou doma. Cíl je jasný - udržet si první pozici s odstupem od ostatních. Minulý týden v Novosedlicích to vůbec nebyl lehký zápas a jak víme, byl velmi vyhrocený. Výhra tam byla jen tak tak. 5:4

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

15. 5. 2023 22:17
Tip: výhra domácích