1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 10:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lenešice dokázaly venku překvapit domácí Meziboří a sebrat jim dva body


Branky


10

Do poločasu šly Lenešice s vědomím toho, že jsou lepším týmem a že vedou. Domácím se ale povedlo vyrovnat a tak se šlo na penalty. Tam uspěli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól hostů

Domácí SFK Meziboří na své půdě přivítalo TJ Sokol Lenešice. Oba celky se momentálně pohybují pod jasně vedoucí dvojicí ze Strupčic a z Chlumčan. Hostující tým byl lepším celkem, měl více ze hry a dokázal úspěšně kombinovat. Branku ale dlouhou dobu nedokázal vstřelit ani jeden ze dvou týmů. Lenešicím se to nakonec ve 38. minutě prosadil. Prosadil se pravý záložník Roman Kučera. Meziboří muselo bohužel během první půle dvakrát střídat po zranění Jakuba Rameše a Pavla Pšenka. Do kabin se tak šlo za stavu O:1 z pohledu Meziboří.

Vyrovnávací gól

Meziboří do druhé půle vstoupilo trochu lépe, než do té první. Hráči domácího týmu dokázali vyrovnat hru a dostávat se do nebezpečných šancí. Nakonec se jim přeci jenom povedlo vyrovnat. V 68. minutě dal naději domácím obránce Jan Liboměrský. I přes snahu dát rozhodující branku se to ani jednomu celku nepovedlo. Mezibořský hráč Michal Frank dokonce v 80. minutě uviděl druhou žlutou kartu a do kabin šel tak předčasně. Více gólových příležitostí už utkání nepřineslo a tak se šly zahrávat pokutové kopy. Stav utkání 1:1

Výhra hostí

Na penalty byl šťastnější tým TJ Sokol Lenešice. Dokázaly zvítězit a sebrat tak Meziboří dva důležité body, kterými mohli domácí v budoucnu zamíchat pořadí na prvních příčkách.



Ohlasy k zápasu


SFK Meziboří
Jaroslav Neubert, předseda klubu: Zápas bych hodnotil tak, že neúplná sestava a dvě vynucené střídání týmu velmi nepomohla. Pod po vývoji zápasu bereme. Na co chci upozornit je to, že zápas dle mého naprosto nezvládl hlavní rozhodčí. Tak špatný výkon jsem dlouhou neviděl.

TJ Sokol Lenešice
Roman Kučera, hráč: Ztráta bodu nás mrzí, byli jsme lepším týmem. Výhra na penalty s Mezibořím ale nakonec není tak špatný výsledek, přeci jenom jsou v tabulce před námi o několik bodů.



Sestavy


SFK Meziboří
T. Bohata [-] - J. Liboměrský [-] , J. Liboměrský [-] , J. Rameš [-] (20. J. Černík [-] ) , P. Pšenko [-] (26. P. Zeman [-] ) - M. Frank [-] , D. Grecu [-] (83. M. Buben [-] ) , T. Fialka [-] , J. Smola [-] - J. Bohata [-] , V. Nesper [-]

TJ Sokol Lenešice
V. Šlégr [-] - J. Krebs [-] (67. L. Koubek [-] ) , M. Ševčík [-] , T. Tykal [-] , L. Matyáš [-] (47. T. Neuman [-] ) , M. Suk [-] , R. Kučera [-] , D. Berki [-] , P. Šlégr [-] , P. Stini [-] , J. Petříček [-] (58. J. Vild [-] )

ŽK: 70. M. Frank , 73. D. Grecu , 82. V. Nesper - 36. T. Tykal , 80. J. Vild , 89. P. Stini . ČK: 80. M. Frank .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DAVÍDEK Daniel - SCHREINER Martin, KOCOUREK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Štěpán Ježek
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu být nestranný. Myslím si, že to kluci zvládnou. Rozhodne jedna branka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zápas mezi silnou defezivou Meziboří a ofenzivními Lenešicemi vyzní lépe pro domácí, kteří se stále chtějí zapojit do bojů o postup.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích