P. Nový 67. (p.)
P. Nový 89.
2:1
(0:0)
79. J. Liboměrský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu velikánů v posledních minutách rozhodly Strupčice ve svůj prospěch, Meziboří je tak bez bodů


Branky


67. P. Nový (p.) , 89. P. Nový - 79. J. Liboměrský (p.)
5

Bitvu o první příčky tabulky nakonec zvládly lépe Strupčice. Oba týmy kopaly jasnou penaltu. Petr Nový nakonec v 89. minutě rozhodl o výhře domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání

SK Strupčice vyzvaly na domácím poli SFK Meziboří. Bylo zřejmé, že se jedná o velmi důležitý zápas a to pro oba celky. Strupčice se momentálně nachází na první příčce, Meziboří je na místě třetím. Bodový rozdíl ale nebyl před zápasem tak velký. Oba týmy mají stále šanci na titul. Hrálo se velmi vyrovnané utkání. DOmácí zvolili netradičně obranou taktiku, nechtěli totiž prohrát. V první půli mělo více šancí Meziboří. Prosadit se ale nedokázalo. Situaci většinou nezvládli hráči dobře vyřešit. V prvním poločase tak branka nepadla, do kabin se šlo za bezgólového stavu 0:0.

Dvě penalty a gól v poslední minutě

Ve druhém poločase se role trochu vystřídaly. Teď měly více šancí spíše Strupčice, stejně jako Meziboří se ale ze hry prosadit nedokázaly. Zásadní moment přišel v 67. minutě. Hostující obránce předvedl volejbalový zákrok a zařídil domácím penaltu. Petr Nový ji proměnil a poslal domácí do vedení. Uběhlo však pouhých dvanáct minut a pokutový kop se konal i na druhé straně. Míč si postavil Jan Liboměrský a nemýlil se. Stav utkání byl 1:1, zbývalo deset minut. Ke konci měly Strupčice několik šancí a jednu z nich přeci jenom proměnit dokázaly. V 89. minutě přidal Petr Nový branku číslo dva a bylo vymalováno. I po skvělém výkonu Meziboří šly všechny body domácím Strupčicím. Bitva o titul a postup je ovšem stále otevřená.



Ohlasy k zápasu


SK Strupčice
Luděk Pěnkava, trenér: Vyrovnané utkání. V zápase jsme se rozhodli hrát trochu defenzivněji. Hosté své příležitosti z první půle nevyužili. Po dvou jasných penaltách dokázal Petr Nový rozhodnout v posledních minutách. Meziboří už zareagovat nedokázalo.

SFK Meziboří
Jaroslav Neubert, předseda klubu: Byli jsme lepší, Strupčice byly ale šťastnější. Čekal jsem od prvního týmu víc. Pokud postoupí, měli by posílit. Šance na góly byly, nedokázali jsme jich však využít. Tým bych chtěl pochválit, byl to náš prozatím nejlepší jarní výkon.



Sestavy


SK Strupčice
T. Chrenko [-] - M. Nechanický [-] , J. Vrba [-] , M. Materna [-] , P. Nový [-] , J. Houdek [-] (60. J. Zeman [-] ) , R. Baksa [-] (85. M. Klein [-] ) , D. Košťál [-] , O. Čvančara [-] (79. M. Janata [-] ) , M. Šanoba [-] , L. Vrba [-]

SFK Meziboří
T. Bohata [-] - J. Liboměrský [-] , T. Fialka [-] , J. Liboměrský [-] (80. P. Pšenko [-] ) , J. Rameš [-] - M. Frank [-] , P. Johana [-] , Z. Hanousek [-] (24. D. Grecu [-] ) , J. Smola [-] - J. Bohata [-] (80. M. Buben [-] ) , V. Nesper [-]

ŽK: 91. P. Nový - 64. J. Liboměrský , 75. P. Johana , 87. T. Fialka , 89. T. Bohata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LESÁK Petr - DOBRÝ Pavel, FOLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Petr Nový
Tip experta: výhra domácích

Výhra nás přiblíží k postupu. Musíme to zvládnout.

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích