7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lenešice byly doma nemilosrdné, Vroutku naložily sedm branek


Branky


34. R. Kučera , 42. T. Tykal , 48. T. Tykal , 49. T. Tykal , 58. D. Berki , 59. T. Tykal , 87. P. Stini
5

Doma si Lenešice zápas s Vroutkem, který bohuje o záchranu, pohlídaly. Útočník Tomáš Tykal se prosadil hned čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

TJ Sokol Lenešice doma přivítaly FK Vroutek. Hostí se momentálně nacházejí na samém konci tabulky a s několik dalšími týmy bojují o záchranu. Už od začátku prvního poločasu bylo zřejmé, že hra bude v režii domácích. Do několika jasných šancí se dostal Roman Kučera, zakončit však nedokázal. Nakonec se přeci jenom prosadil, konkrétně v 34. minutě. Stoper Petr Stini zleva odcentroval do vápna, kde si právě R.Kučera našel míč a pohotově zakončil. Před poločasem se zrodila další akce domácích. Střelec prvního gólu dokázal zabojovat a skluzem poslat míč před odkyrtou branku, kde už číhal Tomáš tykal. Domácí tak dali druhou branku a to pár minut před hvizdem rozhodčího. Do kabin tak šly oba týmy za nepříznivého stavu pro hostující Vroutek.

Demolice

Do druhého poločasu jasně nastoupili domácí lépe připraveni. Hostujícímu celku už ve druhé půli nestačily síly a inkasovali hned několikrát za sebou. Ve 48. minutě se podruhé prosadil Tomáš Tykal. Zpracoval si míč, dokázal obehrát několik obránců a brankaře a zakončil do odkryté branky. Uběhla jedna jediná minuta a hattrick byl na světě. Již zmiňovaný kanonýr opět s míčem na noze čaroval. Prosadil se přes několik obránců a zakončil na zadní tyč. Stav byl tak 4:0 pro domácí. V 58. minutě se k míči dostal David Berki, který pohotově zakončil a poslal svůj tým do pěti brankového vedení. To ovšem Lenešicím nestačilo. Několik vteřin na to se dokázal třígólový střelec prosadit ještě jednou. Poté přišla klidnější pasáž, hosté několikrát zahrozili. Brankář domácích však svou svatyni uchránil. Tři minuty před koncem přidal Petr Stini ke své asistenci i branku. Před vápnem se dostal k míči a levačkou zakončil do šibenice. Zazněl hvizd arbitra a byl konec. Lenešice porazily Vroutek v poměru 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lenešice
Roman Kučera, obránce/útočník TJ Sokol Lenešice: Zápas se nám povedl. Padlo několik nádherných branek. Vroutek bohužel pro ně nestíhal. Škoda mých neproměněných šancí, hlavní jsou ale tři body do tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Lenešice
Š. Ježek [-] - J. Krebs [-] , T. Tykal [-] , L. Matyáš [-] (66. B. Štukheil [-] ) , M. Suk [-] (70. K. Dittrich [-] ) , R. Kučera [-] (77. D. Ďurčo [-] ) , D. Berki [-] , P. Šlégr [-] , P. Stini [-] , J. Petříček [-] , V. Šlégr [-]

FK Vroutek
D. Haza [-] - O. Uhliar [-] (65. A. Kmeťo [-] ) , J. Kukla [-] , R. Gutwald [-] , Z. Machyna [-] , A. Machyna [-] , M. Veselský [-] (81. I. Ležák [-] ) , J. Imríšek [-] , T. Santner [-] , J. Balák [-] , O. Kubelka [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: SAIFERT Tomáš - PLZÁK Martin, DAVIGNON Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Petr Nový
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra Lenešic. Vroutku nebude svědčit jejich velké hřiště.

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích