2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní premiéra Vroutku na domácím hřišti nedopadla podle plánů, Strupčice nakonec výsledek urvaly na svoji stranu


Branky


52. J. Kukla , 67. Z. Machyna - 6. P. Nový , 41. P. Nový , 85. M. Klein , 88. P. Nový
6

Pro Vroutek to byla jarní premiéra na domácím hřišti. Bohužel pro domácí z toho body ale nebyly. Hostující Strupčice dokázaly na konci zápasu rozhodnout

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba domácích

Vroutek hrál poprvé na jaře na domácím hřišti. Již v šesté minutě přichází první velká chyba v obraně. Nobsazený hráč hostí Petr Nový otevírá skóre utkání. Hra se vyrovnala. Hosté byli kombinačně, technicky i takticky lepší. Domácí se snažili držet krok. Hrálo se převážně na středu hřiště a před brankou domácího celku. Druhá branka přišla ve 41. minutě. Po autovém vhazování se ve vápně zjevili dva volní hráčí Strupčic. Brankář Haza se natahoval marně, Petr Nový opět skóroval, tentokrát do odkryté branky. Do šaten se šlo za přizivějšího výsledku pro hostující tým.

Výdrž rozhodla

Strupčice začaly druhý poločas lépe než Vroutek. Už po dvou minutách se dostaly do velké šance, gólman Dmytro Haza však předvedl zázračný zákrok. V 52. minutě dostává Jan Kukla přihrávku za obranu a běží sám na brankáře. Lobem snižuje na 1:2. Hosté znervózněli, hra se vyrovnala. V 67. domácí vyrovnali. Krásnou střelou od břevna se prosadil Zdeněk Machyna. Domácí se rozhodli hrát na remízu, přicházejí však chybi v kombinaci. Zlomový okamžik přišel v 85. minutě. Uvolnil se Matěj Klein a z hranice velkého vápna střílí umísťěnou střelou branku. O tří minuty později hosté definitivně rozhodli. Petr Nový dokonal hattrick a upravuje konečný výsledek na 2:4. Domácímu Vroutku na konci zápasu již docházely síly a ponechali tak prostor hostů.



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Jiří Balák, předseda klubu: Oceňuji přístup hráčů po většinu utkání. Bohužel závěr zápasu se nepovedl. Schází starší hráč, který by dodal hře myšlenku a uklidnil mladší nezkušené kluky.




Sestavy


FK Vroutek
D. Haza [-] - O. Uhliar [-] (77. A. Kmeťo [-] ) , J. Kukla [-] (84. O. Kubelka [-] ) , R. Gutwald [-] , Z. Machyna [-] (88. J. Balák [-] ) , A. Machyna [-] , M. Veselský [-] , V. Mlejnek [-] , T. Santner [-] , J. Imríšek [-] , M. Balák [-]

SK Strupčice
T. Chrenko [-] - M. Materna [-] , T. Zetka [-] (88. L. Pěnkava [-] ) , P. Nový [-] , M. Klein [-] , R. Baksa [-] , D. Novák [-] (45. M. Nechanický [-] ) , D. Košťál [-] , O. Čvančara [-] , M. Šanoba [-] , L. Vrba [-]

ŽK: 12. A. Machyna , 78. J. Imríšek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LAVIČKA Josef - MRÁZEK Stanislav, VRBOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Jan Leibl, vedoucí klubu
Tip experta: výhra hostů

Domácí trápí docházka a Strupčice jsou velmi silným soupeřem, který svou rychlostí bude hráčům Vroutku dělat velké problémy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů