6:2
(3:2)
20. J. Olexa
39. J. Zaspal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litvínov i přes slabší výkon dokázal Obrnice porazit přesvědčivým výsledkem


Branky


15. J. Jonáš , 18. J. Forman , 34. J. Forman , 78. M. Charamza , 87. P. Hasso , 89. J. Forman - 20. J. Olexa , 39. J. Zaspal (p.)
6

Litvínov přivítal poslední Obrnice. Domácí se trápili v koncovce i v mezihře. Nakonec však vyhráli přesvědčivím výsledkem 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas

Domácí FŠ Litvínov doma přivítal poslední TJ Sokol Obrnice. Litvínov momentálně zažívá skvělé období, v minulém kole se jim dokonce podařilo zdolat favorizované Chlumčany. Obrnice naopak nezažívají šťastné chvilky. V zápase padlo až osm branek. Brankář hostí chytal ale i tak skvěle. Hned na začátku utkání dokázal vychytat pokutový kop. V 15. minutě se ale domácí poprvé radovali, trefil se útočník Jan Jonáš. Tři minuty na to přidali domácí branku druhou, prosadil se poprvé v utkání Jakub Forman. Hosté ale dokázali odpovědět a ve 20. minutě vstřelil gól Josef Olexa. Deset minut před koncem upravoval Litvínov na 3:1 druhou brankou Jakuba Formana. Před poločasem se ještě Obrnicím naskytla šance v podobě penalty, kterou Jakub Zaspal proměnil. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2.

Dlouhé čekání na gól

Ve druhé půli se ani jeden z celků nemohl dlouhou dobu prosadit. Domácí se trápili v koncovce. Fanoušci museli na první branku druhého poločasu čekat až do 78. minuty, kdy se mezi střelce zapsal Matěj Charamza. Přesně tři minuty před koncem utkání upravoval Litvínov na 5:2. Gólově se prosadil Petr Hasso. Vteřiny před hvizdem arbitra uzavíral skore domácí borec Jakub Forman. Zakončil tak hattrick a řekl si o místo v sestavě kola. Obrnice tak opět prohráli a zůstavají na posledním místě. Litvínov se posunul před Lenešice, které ovšem mají zápas k dobru. 



Ohlasy k zápasu


FK Litvínov
Tomáš Gergel, trenér: V mezihře jsme byli málo aktivní v nabídce a postupem času jsme se museli přizpůsobit hře hostů. Ve druhé půli už se nám podařilo několik hezkých akcí do prázdné branky. Dojem z utkání to ale nenapravilo.




Sestavy


FK Litvínov
Z. Uhlíř [-] (74. J. Liška [-] ) - J. Forman [-] , M. Bajer [-] (74. T. Liška [-] ) , J. Ducháček [-] , M. Charamza [-] , D. Hochel [-] , J. Vintr [-] , P. Hasso [-] , S. Mai [-] , J. Jonáš [-] (59. T. Verner [-] ) , M. Stejskal [-]

TJ Sokol Obrnice
L. Molnár [-] - - J. Olexa [-] , J. Zaspal [-] , M. Plaček [-] , K. Kraitl [-] , K. Baťas [-] (72. J. Paul [-] ) , A. Brož [-] (46. M. Trhlík [-] ) , L. Havelka [-] , V. Zaspal [-] (55. M. Miškolci [-] ) , O. Mentlík [-] , P. Michálek [-] (10. P. Aubrecht [-] )

ŽK: 66. M. Bajer , 69. M. Charamza - 82. O. Mentlík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sabo Miroslav - KŘEČEK Tomáš, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Jan Leibl, vedoucí klubu
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou ve formě a po posledním kole, kdy si smlsli na vedoucí Chlumčanech, to bude jasná záležitost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích