1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziboří s vidinou titulu nakonec zabralo a porazilo Louny na penalty


Branky


6

V první půli se žádná branka nekonala. V té druhé se ujali vedení domácí, před koncem zápasu ale Meziboří vyrovnalo. Po penaltách se radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas

FK SEKO Louny B přivítaly na své domácí půdě SFK Meziboří. Právě hostující celek zažívá skvělé období a není daleko od titulu. Nachází se jen těsně pod druhými Chlumčanami. Zápas začal velmi vyrovnaně. Průběh utkání pro hosty zkomplikovala červenká karta ze 16. minuty, která byla dle slov předsedy klubu. I v deseti se však Meziboří inskaování vyvarovalo a do šaten se šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Vyrovnávací gól

Druhý poločas probíhal v podobném duchu, jako ten první. Zápas to byl vyrovnaný, bohužel příliš branek nepřinesl. Skóre nakonec otevřel domácí tým. V 61. minutě se úspěšně prosadil Martin Baťka. Ovšem červená karta přišla i na druhé straně. Druhou žlutou kartu uviděl Jakub Černý a tak se dohrávalo ve vyrovnaném počtu. Vyrovnávacá branka přišla v 82. minutě, kdy se prosadil Vojtěch Nesper. Do konce základní hrací doby již další gól nepřišel a tak se pokračovalo na penalty. Aktuální stav 1:1.

Výhra hostí

Po penaltách se radoval hostující celek z Meziboří. Byli šťastnějším týmem a tak si odvezli bod navíc.



Ohlasy k zápasu



SFK Meziboří
Jaroslav Neubert, předseda klubu: Kluky musím pochválit. Hráli týmově. Byl to odmakaný zápas a vyrovnání jsme si dle mého zasloužili. V penaltách jsme byli šťastnějšími.



Sestavy


FK SEKO Louny B
L. Petřík [-] - J. Šíma [-] (83. T. Oliinyk [-] ) , T. Smola [-] , L. Střelec [-] (83. F. Bezdička [-] ) , T. Kalivoda [-] , P. Bichrt [-] , J. Černý [-] , J. Kačín [-] (46. M. Baťka [-] ) , P. Vokurka [-] (62. T. Šťourač [-] ) , J. Fric [-] , S. Vinš [-] (35. S. Alberovský [-] )

SFK Meziboří
T. Bohata [-] - J. Liboměrský [-] , J. Rameš [-] (26. D. Grecu [-] ) , J. Liboměrský [-] , F. Šenkyřík [-] - M. Frank [-] , Z. Hanousek [-] , J. Smola [-] (85. M. Schläger [-] ) , T. Fialka [-] - V. Nesper [-] , J. Bohata [-]

ŽK: 23. J. Fric , 61. J. Černý , 87. T. Smola - 16. J. Bohata , 36. V. Nesper , 41. F. Šenkyřík , 68. M. Frank , 93. J. Liboměrský . ČK: 72. J. Černý - 16. J. Bohata .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SCHREINER Martin - HANZAL Jan, VRBOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Milan Jadrný, hráč
Tip experta: výhra hostů

Meziboří se dotahuje na první dva celky. Podle mého venku vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích