5:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta a zranění hostujícího brankáře pomohla Duchcovu k výhře, Blažim je bez bodů


Branky


2. T. Holubička , 25. O. Zíma , 66. C. Phan (p.) , 76. T. Zoubek , 91. T. Orlt - 10. P. Loukota , 13. Z. Kušnir , 50. Z. Kušnir
7

První poločas byl vyrovnaný. Přislo ovšem zranění brankáře Blažimi a tak musel chytat jejich stoper. Ve druhé půli domácí rozhodli o výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění brankáře

Duchcov vyzval na domácím trávníku Blažim. Počasí ale vůbec nepřálo, hrálo se na velmi mokrém terénu. Do vedení šli domácí, stalo se tak hned ve druhé minutě. Hosté ale nepolevili a nachystali si bleskovou odpověď. Trefili se hned dvakrát, a to v 10. a 13. minutě. Po krásné akci Orlta vyrovnal ve 25. minutě Ondřej Zima. Pět minut před koncem půle se ale hostům zranil brankář a do branky šel stoper Filo. Do kabin šly oba celky za vyrovnaného stavu.

Srážka blažimských

Ve druhém poločase se rychlého vedení ujali hosté. Hned v 50. minutě se prosadil Zdeněk Kušnir. O patnáct minut pozdějí však přisel faul ve vápně hostí a domácí kopali penaltu. Proměnili. V 76. minutě se dva hráči Blažimi srazili a rozhodčí nechl zápas pokračovat. Využil toho Duchcov a skóroval. Na konci zápasu přišla od domácíh ještě pojišťovací branka, která rozhodla, že zápas skončil 5:3.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Zápas byl velmi zajímavý, už jen kvůli stavu trávníku, na kterém se hrálo. Penalta nám pomohla vyrovnat a pak už byl zápas v našich rukou.




Sestavy


FK Duchcov
L. Kouba [-] - T. Orlt [-] , T. Holubička [-] , F. Macháček [-] , A. Slaný [-] , C. Phan [-] , J. Procházka [-] , O. Zíma [-] (70. M. Bulanda [-] ) , T. Zoubek [-] , T. Večerka [-] , T. Holub [-]

FK Blažim
J. Weitz [-] (42. A. Harzer [-] ) - T. Svoboda [-] , Z. Kušnir [-] (70. L. Čábelka [-] ) , D. Rulf [-] , D. Onuščák [-] , J. Ročenovič [-] , J. Schuchardt [-] , O. Perlík [-] , D. Hosnedl [-] , P. Loukota [-] , P. Filo [-]

ŽK: 12. O. Zíma , 38. A. Slaný , 62. L. Kouba - 56. T. Svoboda , 61. J. Schuchardt , 78. D. Hosnedl .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - ŽIVNŮSTKA Filip, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Luděk Pěnkava, trenér
Tip experta: výhra domácích

Domácí nás ve společném zápase velmi potrápili a myslím si, že to doma zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů