Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní domácí premiéra Novosedlic proti Ohníči dopadla lépe pro hostující celek


Branky


5

Novosedlice nezvládly domácí jarní premiéru. Domácím se nepovedlo Ohníči vrátit podzimní porážku. Počasí bylo deštivé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta gólů

Zápas začal dramaticky. Hned v páté vtěřině udělal domácí obránce hrubku a soupěř šel do vedení. Novosedlice ale zvledli hlavu a praly se. První vážná situace jim nevyšla, Martin Janota minul prázdnou branku. Další akce už ale byla gólová. K levé tyči uklidil balon Marek Vorel. Ve 30. minutě se domácí prosadili podruhé. Bylo to hlavou ze standartní situace. Ohníč začala dělat chyby. Novosedlicím se podařilo vybojovat ve vápně soupěře míč a prostrčit ho na Martina Janotu. Ve 45. minute ještě hostí snižovali pokutovým kopem na 3:2.

Hra v režii Ohníče

Po neuznanném gólu Novosedlice bylo skóre stále 3:2. Jenže Ohníč dokázala domácí celek zamknout ve vápně a nepustit je k ničemu. Vytěžila z toho dvě branky a dění zápasu bylo tak v režii hostů. Zápas byl aktuálně 3:4. Domácí sice dokázala na konci zápasu vyvinout na soupěře tlak, gól jim to ale nepřineslo.  Z výhry se tak radovala hostující TJ Baník Ohnič.



Ohlasy k zápasu


FK Novosedlice
Marek Vorel, hráč a asistent vedoucího: Za mě byla druhá půle velmi ovlivněna výkonem rozhodčího. Několik situací bylo nezvládnutých. Škoda prohry.




Sestavy


FK Novosedlice
J. Krajewski [-] - L. Mach [-] , M. Janota [-] (90. S. Látal [-] ) , P. Karlík [-] , M. Jadrný [-] , P. Janota [-] (46. J. Vobecký [-] ) , D. Sommer [-] , F. Novák [-] , M. Vorel [-] , T. Vovesný [-] , O. Čabelka [-]

TJ Baník Ohníč
J. Polák [-] - L. Pícha [-] (65. M. Rosenkranc [-] ) - O. Paller [-] (46. R. Bartoš [-] ) , D. Císař [-] (82. P. Bánom [-] ) , O. Borosch [-] , P. Butovskyi [-] (75. S. Berky [-] ) - A. Ingardia [-] , L. Bánom [-] - M. Mašata [-] , J. Grossmann [-] (65. D. Zámostný [-] ) , M. Pelikán [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - MALEČEK Martin, KRUTINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Petr Stini, hráč TJ Sokol Lenešice
Tip experta: výhra hostů

Ohníc se na jaře gólově zvednula. Venkovní zápas vyhraje 4:1.

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích