Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 11:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litvínov nezvládl v druhém poločase tlak Strupčic. K brankám domácích pomohl vítr


5

V prvním poločase měl vítr na své straně Litvínov, své šance ale zahodil. V druhém poločase se strany vyměnily. Domácí Strupčice větru využít dokázaly a zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostí

Během zápasu foukal velmi silný vítr. V prvním poločase z toho mohl těžit hostující Litvínov, ten ale zahodil několik jasných tutovek. Domácí se i kvůli již zmiňovanému větru do utkání dostat nedokázali. Nakonec domácí celek ze Strupčic dokázal ještě v první půli zahrozit. Branka z toho ale nebyla. Týmy šly do kabin za bególového stavu 0:0.

Vítr na straně domácích

V druhém poločase si týmy vyměnily strany a výhodu měly v tu ránu Strupčice. Hosté se do šance dostali, ale nic z toho nebylo. V 64. minutě se však ujali režie domácí. Po rohovém kopu míč i díky silnému větru spadl přimo na Daniela Košťála a ten se nemýlil. Po třech minutách dokázal přidat i druhý gól. Bylo to po tečované střele. Patnáct minut před koncem utkání přidaly SK Strupčice třetí branku a definitivně rozhodly o výsledku tohoto zápasu. Vysvitlo slunce a Litvínov tak zase hrál vyrovnanou partii. Na branku to ale už nestačilo. Hosté se domů vraceli bez bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Strupčice
Luděk Pěnkava, trenér: Dneska to bylo se štěstím. Naše góly byly ovlivněné silným větrem. Hosté však zahodili spoustu tutovek.

FK Litvínov
Tomáš Gergel, trenér: Bohužel jsme lacinými brankami domácím vítězství darovali. Ve druhém poločase jsme se nemohli dostat do hry.



Sestavy


SK Strupčice
T. Chrenko [-] - M. Materna [-] , P. Nový [-] , T. Pěnkava [-] (85. O. Vrbka [-] ) , T. Zetka [-] (70. M. Klein [-] ) , M. Nechanický [-] , D. Košťál [-] , O. Čvančara [-] , R. Baksa [-] , L. Vrba [-] (80. D. Lenko [-] ) , M. Janata [-]

FK Litvínov
T. Liška [-] - P. Pagač [-] (81. Z. Uhlíř [-] ) , M. Bajer [-] , J. Vintr [-] , P. Hasso [-] (65. J. Ducháček [-] ) , S. Mai [-] , J. Jonáš [-] , O. Havlíček [-] (72. T. Vaculík [-] ) , M. Charamza [-] , J. Forman [-] , D. Hochel [-]

ŽK: 23. O. Čvančara , 50. R. Baksa - 42. P. Pagač , 57. O. Havlíček , 74. S. Mai .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: POLÍVKA Lukáš - PRÁGL Martin, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FK Duchcov
Tip experta: remíza

S oběma jsme hráli. Litvínov se mi líbil více.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích