Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 18:00

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníči penalta na konci zápasu nepomohla, Meziboří souboj venku zvládlo


Branky


5

Vlastní gól domácích a penalta na konci zápasu. Sedmigólové klání zvládlo hostující Meziboří lépe. Stále tak hrají o ty nejlepší příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký vlasťnák

Zápas mezi týmy hrajícími na odlišných koncích tabulky byl střelecky velmi štědrý. Již ve 14. minutě si dokázala domácí Ohníč vstřelit gól do vlastní branky a pomoci tak hostům. Pět minut na to dokázali domácí srovnat gólem Ondřeje Borosche. Po chvilce ovšem hostí opět vedli. Ve 38. minutě dokázala Ohníč opět zaúřadovat a vstřelit branku. Těsně před koncem půle zvládlo SFK Meziboří vstřelit poslední gól poločasu a jít tak do vedení.

Penalta nepomohla

Za stavu 2:3 byli hosté samozřejmě na koni. Mohli v určitých situacích riskovat. To se jim vyplatilo, v 73. minutě se trefil podruhé Jan Liboměrský a poslal Meziboří do dvougólového náskoku. Sedm minut před koncem zápasu svitla pro domácí celek naděje v podobě pokutového kopu. Ten Alex Ingardia proměnil. Zareagovat na vývoj utkání již Ohníč nedokázala a i přes pozdní penaltu prohrála s Mezibořím 3:4. Hosté tak dále bojují o titul.



Sestavy


TJ Baník Ohníč
T. Kouřil [-] - D. Zámostný [-] , L. Pícha [-] (76. V. Pešek [-] ) - O. Paller [-] (69. M. Prchal [-] ) , D. Císař [-] , M. Pelikán [-] , O. Borosch [-] , P. Butovskyi [-] (69. M. Rosenkranc [-] ) - A. Ingardia [-] , L. Bánom [-] (76. R. Bartoš [-] ) , S. Berky [-] (46. J. Grossmann [-] ) -

SFK Meziboří
P. Heimráth [-] - J. Liboměrský [-] , T. Fialka [-] , J. Černík [-] , J. Liboměrský [-] - M. Frank [-] (76. J. Brezáni [-] ) , D. Grecu [-] (69. P. Zeman [-] ) , J. Rameš [-] , F. Šenkyřík [-] - V. Nesper [-] , J. Bohata [-]

ŽK: 78. M. Rosenkranc - 56. J. Černík , 67. D. Grecu , 78. J. Bohata , 82. J. Liboměrský . ČK: 82. V. Pešek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FOLK Martin - FIŠL Marek, ČADA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FK Duchcov
Tip experta: výhra domácích

Domácí posílili a musí bodovat.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů