Š. Urbánek 58.
P. Váňa 78. (p.)
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 11:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blažim pokračuje na vlně vítězství, tentokrát to schytal Osek


Branky


5

Po vyrovnaném zápase se radovala Blažim. Trenérovi hostujícího celku vyšla střídaní. Správná reakce trenéra na průběh rozhodla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

TJ Baník Osek letos ještě v 1.B třídě sk.B nedokázal zvítězit. Domácím se znovu vůbec nepovedl vstup do zápasu. FK Blažim dokázala vstřelit branku již ve druhé minutě utkání. Osek kvůli tomu velmi znervozněl a nedokázal se prosadit. Hosté ovšem také gól nepřidali a do kabin se šlo za stavu 0:1 a to díky gólu v samotném záčatku.

Vydařená střídaní

Blažimi se povedl vstup i do druhé půle. Do zápasu naběhl Pavel Bartko a po třech minutách na hřišti zvyšoval na rozdíl dvou branek. Chvíli na to se osečtí konečně mohli radovat. Snižoval Štěpán Urbánek. Hostujícímu celku se však povedlo i druhé střídaní. Patrik Hendrych, který nastoupil až do druhého poločasu, dokázal poslat Blažim do dvougólového náskoku a to gólem v 69. minutě. Oseku se ještě povedlo snížit z penalty, ale body z toho nebyly. Osek padl doma s Blažimí 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Osek
Štefan Zajkaš, fanoušek TJ Baník Osek: Opět jsme do zápasu vstoupili špatnou nohou. Nevyhráváme zápasy, ve kterých jsme lepší. Hosté vytěžili z minima maximum.




Sestavy


TJ Baník Osek
T. Průša [-] - J. Hyneš [-] (46. J. Ježek [-] ) , P. Štainz [-] , J. Mašek [-] , Š. Urbánek [-] , V. Müller [-] (47. T. Patera [-] ) , J. Kučera [-] , F. Zadina [-] (81. O. Pěknice [-] ) , J. Kraner [-] , M. Gerhard [-] , P. Váňa [-]

FK Blažim
J. Weitz [-] - T. Svoboda [-] , D. Onuščák [-] (53. P. Bartko [-] ) , O. Perlík [-] (46. P. Hendrych [-] ) , Z. Kušnir [-] (41. A. Harzer [-] ) , J. Schuchardt [-] , D. Rulf [-] , J. Ročenovič [-] , P. Loukota [-] , L. Čábelka [-] , P. Filo [-]

ŽK: 21. J. Kučera , 68. J. Kraner , 72. T. Průša - 22. P. Loukota , 80. D. Rulf , 89. J. Schuchardt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Plzák Martin - SAIFERT Tomáš, ZUBR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FK Duchcov
Tip experta: výhra domácích

Pokud se osečtí sejdou, mohli by vyhrát.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích