T. Tykal 28.
L. Matyáš 42.
P. Stini 51. (p.)
T. Tykal 68.
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 13:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lenešice přejely béčko Loun bez větších potíží


Branky


28. T. Tykal , 42. L. Matyáš , 51. P. Stini (p.) , 68. T. Tykal - 82. J. Suchopár
5

Lenešice zápas zvládly s klidem. Malé derby vyhráli o tři branky a to i se 7 obránci v základu. Stále mohou zabojovat o titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlný náskok

První poločas byl tohoto malého derby byl jasně v režii domácích. Po několika zahozených šancích se Lenešice poprvé prosadily. V 28. minutě vstřelil gól Tomáš Tykal, který po přizemní příhrávce na zadní tyč pohodlně uklidil míč do branky. Čtrvrt hodiny na to už byl náskok dvougólový. Hostí zbytečně faulovali a po standartní situaci se domácí prosadili hlavou. Poločas skončil za stavu 2:0.

Zvládnutý zápas

Druhý poločas nezačaly Louny dobře. Už v 51. minutě byl Petr Stíni faulován ve vápně. Sám ji kopnul a úspěšně dokázal proměnit. V 68. minutě se proadil podruhé útočník domácích Tomáš Tykal. Hattrick z minulého víkendu však zopakovat nedokázal. Za stavu 4:0 Lenešice trochu ubrali a šanci dostali hosté. V 82. minutě se jim povedlo výsledek alespoň upravit. Obránce hrající v útoku, Roman Kučera, dokonce běžel v poslední minutě sám na bránu. Nezvládl však seřídit mířidla a branku přestřelil. Skóre tak zůstalo nezměněno a domácí vyhráli 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lenešice
Roman Kučera, obránce (útočník): Dneska jsme hráli se sedmi obránci v základu. Vzhledem k podmínkám jsme zápas zvládli na jedničku. Škoda té poslední akce.




Sestavy


TJ Sokol Lenešice
V. Šlégr [-] - P. Stini [-] , R. Kučera [-] , T. Neuman [-] (37. J. Vild [-] ) , T. Tykal [-] , M. Suk [-] (61. J. Krebs [-] ) , D. Hrušovský [-] , M. Ševčík [-] , L. Koubek [-] , L. Matyáš [-] , J. Pokorný [-] (79. P. Šlégr [-] )

FK SEKO Louny B
J. Pařízek [-] - L. Střelec [-] (61. M. Šnajdar [-] ) , J. Fric [-] , J. Černý [-] , J. Záhoř [-] (79. J. Suchopár [-] ) , F. Bezdička [-] (21. F. Hruška [-] ) , P. Bichrt [-] , S. Vinš [-] , M. Zerner [-] , F. Veselák [-] , J. Kačín [-]

ŽK: 56. J. Pokorný , 87. R. Kučera - 66. J. Kačín .
Hráči zápasu: P. Stini , T. Tykal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOCOUREK Matěj - SITARČÍK Peter, DAVÍDEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Miroslav Longauer
Tip experta: remíza

Malé derby. Bude to skvělý zápas, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů