Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Festival neproměněných šancí nakonec domácí Chlumčany zvládly


Branky


5

Chlumčany dokázali doma zvítězit. Trápila je koncovka, ale nakonec se jim zadařilo. Dvakrát se trefil hráč 17.kola M.Longauer. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatná koncovka

Domácí Chlumčany se většinu zápasu potýkaly s problémem před bránou. Neproměněné šance přibývaly. Ve 32. minutě však záložník Miroslav Longauer napříhl za velkým vápnem a poslal míč za brankářova záda. Hostí po góle znovu velmi dlouho odolávali a domácím další gól vstřelit nedovolili. Oba týmy šly do kabin za stavu 1:0 pro domácí celek z Chlumčan.

Kletba prolomena

Ve druhém poločase už se domácím dařilo lépe. Zlepšili finální nahrávky a koncovku. V 60. minutě se tak po samostatném úniku prosadil Patrik Zomer, nejlepší střelec celé soutěže. Osm minut na to se prosadil po druhé záložník domácích Longauer. Tatran dokázal v 82. ještě snížit, více toho ovšem hosté neukázali. Zápas skončil výhrou 3:1 pro domácí celek FK Chlumčany.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumčany
Martin Svoboda, trenér: Musím týmu poděkovat za nasazení a bojovnost. Řekl bych, že jsme zápas kontrolovali. Škoda však nevyužitých šancí, skóre mohlo být vyšší.




Sestavy


FK Chlumčany
J. Pilař [-] - J. Vážný [-] (66. D. Prokeš [-] ) , P. Zomer [-] (70. J. Vavrica [-] ) , D. Podroužek [-] (66. D. Diák [-] ) , M. Longauer [-] , M. Kafka [-] (70. P. Nagy [-] ) , J. Polák [-] (70. T. Kincl [-] ) , T. Kurka [-] , O. Říha [-] , P. Jenček [-] , P. Trhlík [-]

TJ Tatran Podbořany
O. Bureš [-] - M. Vybíral [-] , P. Sprugevich [-] , K. Turek [-] , J. Turek [-] , M. Kováč [-] , F. Matějíčka [-] , P. Tošner [-] (74. L. Kamír [-] ) , M. Baša [-] , J. Krejčí [-] , D. Kalanin [-]

Hráči zápasu: M. Longauer .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: REINER Jakub - MRÁZEK Stanislav, PAPCUN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Miroslav Longauer
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích