4:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2023 19:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blažim málem zahodila čtyřbrankový náskok. Nakonec zápas zvládla.


Branky


25. J. Schuchardt , 47. D. Rulf , 52. D. Rulf , 58. D. Rulf - 75. M. Miškolci , 85. O. Mentlík (p.) , 86. J. Pilař
4

Blažim vedla 4:0 a už to vypadalo jako jistá výhra. Ke konci zápasu se však hosté zvedli a zdramatizovali průběh utkání, Blažim to nakonec zvládla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól

Zápas mezi Blažimí a Obrnicemi se odehrával ve večerních hodinách, a to již v pátek. Očekával se vyrovnaný a bojovný fotbal. Domácí si dokázali v prvním poločase vytvořit několik šancí, brankář hostí však chytal výborně. Blažimi se podařilo dát ve 25. jedinou branku prvního poločasu. Byl to krásný gól po krásné akci. Do šaten šly oba celky za stavu 1:0.

Nečekaný zvrat

Blažim do druhého poločasu vstoupila na výbornou. Útočník Daniel Rulf dokázal během deseti minut nastřílet hattrick a poslat domácí do čtyřgólového náskoku. Rulf má tak po účasti v sestavě minulého kola zajištenou účast i v té další. V tento moment však začala být hra více vyrovnáná a Obrnicím se v 75. minutě podařilo vstřelit branku. Hostům to vlilo novou krev do žil a rázem byli lepším týmem. Pět minut před koncem zápasu chyběl Obrnicím už jen jeden gól, který by jim zařídil minimálně bod. To se jim však nepovedlo a Blažim dokázala zvítězit i přes drama na konci zápasu.



Sestavy


FK Blažim
M. Kurucz [-] - Z. Kušnir [-] (46. P. Bartko [-] ) , D. Onuščák [-] , D. Rulf [-] , J. Ročenovič [-] (63. P. Hendrych [-] ) , J. Schuchardt [-] , P. Loukota [-] , O. Perlík [-] (63. A. Harzer [-] ) , D. Hosnedl [-] , L. Čábelka [-] , P. Filo [-]

TJ Sokol Obrnice
J. Šíla [-] - M. Le [-] (58. M. Miškolci [-] ) , O. Mentlík [-] , P. Michálek [-] , J. Pilař [-] , J. Zaspal [-] , R. Sedlecký [-] , M. Plaček [-] , V. Plechinger [-] , R. Fartág [-] (65. A. Brož [-] ) , V. Zaspal [-]

ŽK: 55. O. Mentlík , 64. M. Plaček .
Hráči zápasu: D. Rulf .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SAIFERT Tomáš - KURILJAK Ivan, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Miroslav Longauer
Tip experta: výhra domácích

Pokud bude Blažim hrát doma na trávě, tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích