C. Phan 67. (p.)
2:1p.
(0:0)
54. J. Vintr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 10:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Duchcovem a Litvínovem vyústilo v penaltový rozstřel


Branky


67. C. Phan (p.) - 54. J. Vintr
3

Další zápas a další pokutové kopy. Ty v Duchcově zvládl lépe domácí celek. Litvínov není spokojený s množstvím chyb a neproměněnými šancemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance

Utkání mnoho gólů nepřineslo. Litvínov měl sice zápas pod kontrolou, nedařilo se jim však v kombinaci a hodně ztráceli míče v přechodové fázi. Po ztrátách se nevraceli v požadovaném tempu a dostávali tak domácí Duchcov více do hry. Oba týmy nedokázaly v první půli proměnit své šance a do šatny se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Dva góly na obou stranách

Druhý poločas nám už gól konečně přinesl. Do vedení se dostal domácí Litvínov a to díky Jakubovi Vintrovi, který po krásné akci a následném centru uklidil do branky míč hlavou. Hostí měli i další šance, nedokázali však balón do branky uklidit ani z malého vápna. Uplynula necelá čtvrthodinka a sudí pokutovým kopem vrátil domácí do hry. Stav byl tak opět vyrovnaný. Emoce na hřišti byly znát, gól už však ani jedno mužstvo vsítit nedokázalo.

Malá chyba rozhodla

Pokutové kopy byly vyrovnané. Po úspěšné sérii proměněných penalt však hostující Litvínov nezvládl tlak a dva body tak zůstávají v Duchcově.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FKD: "Za mě se jednalo o vyrovnaný zápas, který nabídl hodně šancí. Hráli jsme zkušeněji, ale mladíci z Litvnínova nám dali zabrat kondičně."

FK Litvínov
Zdeněk Gergel, trenér: "V prvním utkání jarní části jsme nepodali dobrý výkon. Utkání jsme měli pod kontrolou, ale nedařilo se nám v kombinaci a ztráceli jsme míče. Stále nás trápí koncovka. Snad to zlomíme."



Sestavy


FK Duchcov
L. Kouba [-] - P. Giňa [-] (62. M. Bulanda [-] ) , T. Večerka [-] , J. Navrátil [-] , D. Kubánek [-] , C. Phan [-] , J. Procházka [-] , J. Levý [-] (73. P. Kadeřábek [-] ) , T. Zoubek [-] , J. Žák [-] , J. Barnat [-]

FK Litvínov
T. Liška [-] - P. Hasso [-] (77. O. Michna [-] ) , J. Vintr [-] , J. Liška [-] (63. P. Pagač [-] ) , T. Verner [-] , S. Mai [-] , J. Jonáš [-] , O. Havlíček [-] (77. M. Hejnal [-] ) , M. Charamza [-] , J. Forman [-] (77. D. Vácha [-] ) , D. Hochel [-]

ŽK: 52. T. Večerka , 70. J. Barnat - 14. O. Havlíček , 35. S. Mai , 40. P. Hasso .
Hráči zápasu: C. Phan , T. Večerka , D. Kubánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Formánek Tomáš - STUPKA Josef, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Roman Kučera
Tip experta: výhra hostů

Bude to krásný zápas. Litvínov hraje technický fotbal. Zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů