D. Vorel 71.
1:4
(0:2)
37. V. Nesper (p.)
43. V. Nesper (p.)
68. J. Bohata
69. V. Nesper
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 17:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 17.kola mezi Novosedlicemi a Mezibořím dopadla lépe pro hosty


Branky


71. D. Vorel - 37. V. Nesper (p.) , 43. V. Nesper (p.) , 68. J. Bohata , 69. V. Nesper
3

Do kabin šlo Meziboří za dvougólového vedení po chybách ve vápně. Ve druhém poločase přidali hostující další dvě branky, domácí jednou brankou pouze snižovali na konečný výsledek 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty Meziboří

FK Novosedlice doma přivítaly celek z Meziboří, který se před zápasem nacházel na třetí příčce. Úvod zápasu byl opatrnější z obou stran, hra se přelévala z jedné strany na druhou. Novosedlice hrály dobře, ale vyložené šance z toho vybojovat nedokázaly. Ve 37. minutě přišel pro domácí tým zádrhel, kdy jeden z hráčů zahrál ve vápně rukou a sudí tak pískl penaltu pro Meziboří. Vojtěch Nesper nezaváhal a poslal hosty do vedení. Několik minut po prvním nedovoleném zahrání rukou přišla další taškařice v pokutovém území a druhá penalta pro hosty. Hosté se opět nemýlili. Střelec první branky tak opět z penalty přidal branku druhou. Do kabin se šlo za příznivého stavu pro hostující celek.

Hattrick Nespera

Druhý poločas začaly Novosedlice aktivně, potřebovaly vstřelit branku. Často se tlačily do zakončení, většinu střel ale dokázali hosté zblokovat. V 68. minutě přišla další rána pro domácí. Prosadil se Jan Bohata a poslal tak Meziboří do třígólového vedení. Po rozehrávce ze středu hřiště se ale na branku číslo čtyři příliš dlouho nečekalo, v 69. přidal Vojtěch Nesper třetí branku a zkompletoval tak hattrick. Novosedlice výborně zareagovaly a dvě minuty po brance hostů snížily na 1:4. Ve vápně si míč zpracoval Daniel Vorel, prošel mezi dvěma obránci a pohotově zakončil přízemní střelou k levé tyči. Více se toho ale v zápase nestalo. Meziboří si tak po výhře 1:4 odvezlo z Novosedlice důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Novosedlice
Marek Vorel, hráč a asistent vedoucího: Velký dík patří Davidovi Loudovi, který se zhostil role brankáře a zachytal na výbornou. Díky patří také všem kteří nám fandili, ať už na hřišti, nebo jen na dálku.

SFK Meziboří
Jaroslav Neubert, předseda klubu: Zápas byl takový zvláštní. Z naší strany to bylo trochu trápení, no nakonec jsme to zvládli. Byly to povinné body, které jsme získali. S výkonem moc spokojeni nejsme, bylo tam dost nepřesností. Podařilo se nám dát čtyři branky, ale do příštího zápasu se musí výkon zlepšit.



Sestavy


FK Novosedlice
D. Louda [-] - F. Novák [-] , D. Vorel [-] , M. Janota [-] , D. Tesařík [-] , D. Sommer [-] , M. Vorel [-] , S. Šatný [-] (74. K. Mayerhöfer [-] ) , J. Stupka [-] , L. Mach [-] , M. Bušek [-]

SFK Meziboří
T. Bohata [-] (74. P. Zeman [-] ) - J. Liboměrský [-] , J. Liboměrský [-] , J. Bohata [-] , F. Šenkyřík [-] - M. Frank [-] , T. Fialka [-] , J. Smola [-] , Z. Hanousek [-] - V. Nesper [-] , M. Buben [-] (74. P. Heimráth [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Říha Viktor - TESKA Miroslav, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Roman Kučera
Tip experta: výhra hostů

Meziboří si odveze tři body. Stále mají šanci na titul a budou se chtít ukázat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů