0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhou půli zvládly lépe Strupčice a pohodlným výsledkem urvaly utkání


Branky


3

V první půli sice gól nepadl, druhý byl na branky o poznání šťedřejší. Hostí potřebovali zjednodušit hru, a to se jim povedlo. Z Loun si Strupčice odvezly plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

V prvních 45 minutách byli na koni domácí. Strupčicím nepůjčovali míč a snažili se kombinovat na útočné půli. Hostujícímu celku se nedařilo dostat do zápasu a byla na nich znát únava ze zimní přípravy. Domácí naopak vypadali o poznání čerstvěji. Louny však žádnou ze svých šancí neproměnily a do šaten se šlo za bezgólového stavu 0:0. 

Zjednodušení hostům pomohlo

Do druhé půle šel hostující celek se zcela odlišnou taktikou. Hru zjednodušili a využívali nakopávaných pasů. Domácí Louny však pár minut po začátku druhého poločasu šly sami na brankře. Zde se ovšem brankář Strupčic Chrenko blýsknul, jelikož svým ýborným zákrokem ze tří metrů zamezil brance. Nedáš, dostaneš. Hosté totiž vzápětí skórovali a dostali se do vedení. Od těchto chvil byly na koni naopak Strupčice. Dalšími dvěma góly jen korigovali stav utkání a po sléze vyhráli 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK SEKO Louny B
Jiří Chaloupka, asistent trenéra: "Hráli jsme dobře, byli jsme lepším týmem. Nedokázali jsme však proměnit žádnou akci a to nás stálo hodně. Po dvou hrubkách jsme dostali dva góly a tak jsme museli hru více otevřít. Bohužel jsme tak dostali i třetí gól."

SK Strupčice
Luděk Pěnkava, trenér: "Do první půle jsme vstoupili špatně. V té druhé se nám celková hra podařila zjednodušit a pohodlným rozdílem jsme dokázali zvítězit."



Sestavy


FK SEKO Louny B
J. Pařízek [-] - T. Oliinyk [-] , T. Šťourač [-] , F. Bezdička [-] (78. S. Alberovský [-] ) , P. Bichrt [-] , Z. Maurer [-] (77. J. Baňka [-] ) , V. Trup [-] , T. Kalivoda [-] , J. Černý [-] , M. Baťka [-] , J. Kačín [-]

SK Strupčice
T. Chrenko [-] - M. Materna [-] , P. Nový [-] (79. O. Vrbka [-] ) , T. Pěnkava [-] , J. Vrba [-] (75. J. Zeman [-] ) , M. Nechanický [-] , R. Baksa [-] , O. Čvančara [-] , J. Houdek [-] (46. T. Zetka [-] ) , L. Vrba [-] , M. Janata [-] (68. M. Šanoba [-] )

ŽK: 71. V. Trup , 82. T. Šťourač .
Hráči zápasu: T. Zetka , T. Chrenko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAVIČKA Josef - DAVIGNON Jan, VRBOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Roman Kučera
Tip experta: výhra hostů

Hosté zvítězí. Budou si chtít udržet první příčku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích