Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 11:00

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany si po gólové show odváží z Oseka plný počet bodů


Branky


3

Devítigólová přestřelka v zasněženém Oseku. Hattrickem se blýskl Miroslav Longauer. Náskok v tabulce střelců navýšil i Patrik Zomer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistá práce

O víkendu, kdy sněželo ve většině částech České republiky, nastoupil celek FK Chlumčany na domácí půdě TJ Baník Osek. I zde na hráče čekala sněhová přikrývka a nepříliš dobře připravená umělka. Chlumčany již od samého začátku dominovali. Většina gólů v prvním poločase padla po kombinaci, v tomto počasí se to však hodnotí velmi špatně. Druhý gól ale lze vyzvihnout. Padl po samostatném úniku Michala Kafky, kdy brankáře domácích přeloboval. Do kabin šly oba celky za stavu 0:4 ve prospěch hostí.

Pohodlná výhra

Druhá půle se nesla v duchu té první. Domácí Osek sice dokázal hned ze začátku snížit na rozdíl tří branek, chvíli na to však Chlumčany pokračovaly v tom, co započaly. V 76. minutě dokonce Miroslav Longauer dokonal hattrick. Chvíli před koncem zápasu upravoval hostující celek na konečné skóre 1:8. Chlumčany stále dělí od prvních Strupčic jeden jediný bod.



Ohlasy k zápasu



FK Chlumčany
Martin Svoboda, trenér: "Výkon týmu hodnotím velmi kladně. Trochu mě překvapil stav hřiště. Nehrálo se úplně pohodlně. Jsme rádi za výhru a soustředíme se na další zápasy".



Sestavy


TJ Baník Osek
Š. Urbánek [-] - J. Ježek [-] , F. Zadina [-] , J. Hyneš [-] , M. Červený [-] , V. Müller [-] , J. Procházka [-] , P. Siřiště [-] , J. Prášek [-] , J. Kučera [-] , P. Váňa [-]

FK Chlumčany
J. Pilař [-] - J. Vážný [-] (62. T. Kincl [-] ) , P. Zomer [-] (72. P. Nagy [-] ) , D. Podroužek [-] , M. Longauer [-] , M. Kafka [-] , J. Polák [-] , T. Kurka [-] , O. Říha [-] , P. Jenček [-] (55. D. Diák [-] ) , P. Trhlík [-]

ŽK: 76. J. Hyneš , 82. J. Kučera - 15. T. Kurka .
Hráči zápasu: T. Kurka , J. Polák , M. Longauer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Budský Václav - PROCHÁZKA Radek, KŘEČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Roman Kučera
Tip experta: výhra hostů

Chlumčany potvrdí formu. Navíc patří mezi favority na titul.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů