Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 12:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nezklamal a poradil si s týmem na konci tabulky


Branky


6

"Do zápasu jsme šli s jasnými pokyny k naší hře. To nám vycházelo Cca 60 min., pak jsme dostali dva zbytečné góly" komentuje trenér Křešic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas a hned čtyři žluté karty

Od začátku zápasu korigoval průběh tým Křešic. V 21.minutě už skóroval kapitán Křešic Jan Tirdil, když svojí tvrdou střelou prostřelil golmana hostů. První žlutá karta padla už v 16.minutě zápasu, po zákroku Kutzlera Davida z týmu Dobkovice. Chvála Petr to přehnal se silou a dostal jen o 6.minut později další žlutou kartu. Přišla 20.minuta a gól dali opět Křešice, když se Piatak Alexandr ocitl sám a mohl pohotově vystřelit. Žluté karty v tomhle zápase padaly snad furt a proto přišla další v 35.minutě pro kapitána hostů Šmalcla Jakuba. Aby toho nebylo málo, tak o tři minuty později padla další žlutá karta pro hosty Řezáče Lukáše. Křešice kontrolovali chod hry a měli ještě dvě další 100% tutovky ale neuměli je vyřešit.

Druhý poločas nabídl čtyři góly

Křešice na to vlítly a a hned v 49.minutě dával gól Limberk Martin. Po necelích 3.minutách se dostal do šance čerstvě střídaný Lepič Jiří, který tuto šanci proměnil s klidem na noze. Křešice hrály svůj fotbal až do 60.minuty. 65.minuta byla zase plná žlutých karet, po zákroku Šulce Patrika. Sedm minut na to se povedlo Dobkovicím dostat k brance hostů a snížit stav na 1:4. Zahraniční posila Popescu Cristian se dostal k míči těsně před koncem utkání a také to dokázal zužitkovat a zdramatizovat průběh utkání. Bohužel to bylo vše co zápas mohl nabídnout a skončil výhrou pro favority 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Jakub Rusý (trenér Křešic): "Do zápasu jsme šli s jasnými pokyny k naši hře. Kontrolovali jsem chod hry a měli jsme ještě dvě tutovky, ale neuměli jsme je vyřešit až do konce. Ale i přes to chci pochválit celý tým i lavičku, která pak šla na hřiště."




Sestavy


FK Křešice
L. Smejkal [-] - A. Piatak [-] (61. M. Loula [-] ) , J. Suchánek [-] , M. Loula [-] , M. Limberk [-] - J. Tirdil [-] , L. Řezáč [-] (68. M. Hensch [-] ) , P. Chvála [-] (52. J. Hingar [-] ) , P. Rážek [-] - M. Faust [-] , R. Polák [-] (46. J. Lepič [-] ) -

SK Dobkovice
J. Žalda [-] - J. Řeháček [-] (46. L. Vlk [-] ) , M. Vondráček [-] , J. Šmalcl [-] , D. Kutzler [-] - O. Línek [-] , K. Pekař [-] , P. Šulc [-] , M. Štol [-] - J. Dyrynk [-] , T. Boček [-] (72. C. Popescu [-] ) -

ŽK: 23. P. Chvála , 29. R. Polák , 37. L. Řezáč , 80. J. Tirdil - 16. D. Kutzler , 35. J. Šmalcl , 65. P. Šulc .
Místo: Křešice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAVIČKA Josef - HANZAL Jan, VRBOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - Vaňov | Ústecký | Ústí nad Labem

Tip: výhra domácích

Vojtěch Bebelák

Expert: Jakub Ortbauer
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích