Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Chuderov převálcoval SK Libešice 5:1.


Branky


6

Hattrick zkompetoval Tikovský Michal. Zápas jinak korigoval spíše Chuděrov, Libešice se dostali jen k pár šancím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva v první půli

První půle byla vyrovnaná už od začátku zápasu. Tedy až do 10.minuty se dostal odražený míč k Tikovskému, ketrý v klidu dorazil míč do odkryté branky domácích. Ve 14.minutě padla i první žlutá karta pro Kozla Václava za nedovolený zákrok. Mezitím zde pokračoval velmi vyrovnaný zápas, až tedy když Skokan David skluzem srazil hráče Chuděrova a dostal žlutou kartu. V 36.minutě domácí srovnali na 1:1 zásluhou Vlasáka Jakuba.

Padla červená karta ale byl i dovršen hattrick

Hned v 48.minutě skóroval Novotný Dominik, znovu po odraženém míči. K míči se dostali hráči Chuděrova a to se moc nelíbilo Vlasákovi, který to dal najevo dost ostrým zákrokem, za který také dostal červenou kartu a odcházel do sprch. Jako trest pro Libešice si Chuděrov vybral gól, který tam vyslal z krásného přímého kopu Tikovský (52.minuta). V 72.minutě padly žluté karty na obě strany pro Maštalíře Jiřího a Vlka Aleše. Páša Radek dostal krásný centr na vápno v 81.minutě, kde byl uplně sám proti golmanovi domácích a dokázal míč umístit k tyči. 84.minuta byla pro Tikovského senzací, když běžel sám na golmana a zkompletoval hattrick. Chuděrov vyhrál 1:5 po zásluze Tikovského a obrany, kterou držel Slavomír Vosyka.



Ohlasy k zápasu



FK Chuderov
Martin Vosyka (hráč Chuděrova): "Zápas korigoval spíše Chuděrov tak z 80%, měli jsme furt balon. Oni se moc za útočnou polovinu nedostali, moc šancí Liběsice neměli."



Sestavy


SK Liběšice
T. Slanina [-] - J. Hambálek [-] , M. Hendrych [-] , D. Skokan [-] , M. Svoboda [-] , J. Nepovím [-] (11. D. Skokan [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Falát [-] , J. Paneš [-] , J. Vlasák [-] , V. Kozel [-]

FK Chuderov
Z. Dvořák [-] - S. Vosyka [-] (76. M. Vosyka [-] ) , J. Maštalíř [-] , L. Schmied [-] , M. Tikovský [-] , D. Novotný [-] (69. M. Protschke [-] ) , R. Moučka [-] , J. Elmerich [-] (69. J. Kříž [-] ) , R. Páša [-] , V. Kabátník [-] , M. Rost [-] (62. Š. Jetenský [-] )

ŽK: 14. V. Kozel , 29. D. Skokan , 72. A. Vlk - 43. M. Tikovský , 72. J. Maštalíř . ČK: 51. J. Vlasák .
Místo: Libešice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Plzák Martin - SAIFERT Tomáš, DAVIGNON Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - Vaňov | Ústecký | Ústí nad Labem

Tip: výhra hostů

Vojtěch Bebelák

Expert: Jakub Ortbauer
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů