K. Dančo 54. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dančo Kamil rozhodl zápas penaltou.


Branky


54. K. Dančo (p.)
6

Dančo Kamil si vzal penaltu a také jí dokázal s přehledem proměnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nic zajímavého nenabídl

První poločas nebyl pro fanoušky záživný. Oba celky si vytvořili gólové šance, ale jen je nevyužili. Celou dobu se míč přehrával z jedné strany na druhou. Až tedy do 37.minuty, když se konečně něco dělo a to bylo, že Popčák Martin dostal žlutou kartu. Až do poslední minuty poločasu měly oba týmy nějaké šance, ale ani jeden neproměnil.

Jedna penalta rozhodla celý zápas

Druhý poločas byl ovšem už více zajímavý, potom co se dostal do pokutového území Dančo Kamil a byla odpískaná penalta pro domácí. Dančo Kamil s naprostým klidem skóroval a Heřmanov se dostal do vedení v 54.minutě. V 58.minutě dostal žlutou kartu Kolárik Patrik. Domácí se pak dostali pod velý tlak, který ale udrželi a hlavní zásluhu na tom má golman Herák Patrik. 

Jinak taková zajímavost Malšovice byl o 100 let mladší než Heřmanov. Heřmanova základní sestava 427 let a Malšovic 321 let.



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
Bohuslav Matys (hráč Heřmanova): "Tak favorit byl před zápasem daný. V prvním poločase si soupeř moc šancí nevytvořil, na každé straně jedna gólová situace. Po změně stran jsme mohli dát hned v první minutě gól, bohužel soupeř na vápně ukopl našemu útočníkovi míč. Pak jsme vstřelili gól z penalty, která byla 50 na 50, to musíme uznat. Po vstřelené brance se hra na chvíli vyrovnala, ale pak přišel velký tlak soupeře, kde nás podržel brankář a díky jeho zákrokům jsme dokázali dotáhnout do zdatného konce. Utkání navštívilo přes 150 diváků. Je vidět že táhneme za jeden provaz."




Sestavy


TJ Heřmanov
P. Herák [-] - A. Čapek [-] , P. Havlíček [-] (90. D. Zahradník [-] ) , P. Kolárik [-] , J. Trudák [-] (73. V. Váňa [-] ) - K. Dančo [-] , R. Rojko [-] , B. Matys [-] , R. Majerik [-] - A. Čapek [-] , Z. Čapek [-] -

FK Malšovice
P. Hvozdovič [-] - J. Florián [-] , D. Carva [-] , V. Nedělka [-] , V. Hynek [-] - O. Schmidt [-] (46. D. Znamenáček [-] ) , D. Příhonský [-] , J. Růžička [-] , D. Nový [-] - M. Popčák [-] , P. Doksanský [-] -

ŽK: 58. P. Kolárik - 37. M. Popčák , 72. D. Nový , 91. J. Florián .
Místo: Děčín - UMT. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Holly Martin - STUPKA Josef, FAIGL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - Vaňov | Ústecký | Ústí nad Labem

Tip: remíza

Vojtěch Bebelák

Expert: Jakub Ortbauer
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů